Η πρώτη ανακοίνωση συμπολίτη μας που δηλώνει καθαρά ότι θα αγοράσει μετοχές της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ  ήρθε από τον Φίλιππο Συνετό, δημοσιογράφο και  εκδότη που σταθερά εδώ και δεκαετίες στηρίζει με πολλούς τρόπους τον ζακυνθινό αθλητισμό και συμμετέχει αφιλοκερδώς σε πολλές σοβαρές κοινωνικές λειτουργίες.

Η ανακοίνωση του Φίλιππου Συνετού αναφέρει τα εξής:

Φίλες και φίλοι, συμπατριώτες.

Ως απλοί πολίτες, ως αγνοί πατριώτες και ως γονείς που θέλουμε  τα παιδιά μας να καλλιεργούν τη γνώση και παράλληλα να γυμνάζουν το σώμα τους, έχουμε κάθε λόγο να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια  των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Ζακύνθου, να κάνουν πρωταθλητισμό ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και να λειτουργούν ως παράδειγμα για μίμηση στη νεολαία του νησιού μας, κόντρα σε άλλες επιβλαβείς δραστηριότητες που δυστυχώς αναπτύσσονται στην ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Προσωπικά  θα είμαι ένας από τους πολλούς ζακυνθινούς που θα αγοράσουν μετοχές της υπό σύσταση, Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, δίχως καμία πρόθεση να εμπλακώ σε άλλους είδους δραστηριότητες της ομάδας αλλά  για να ενισχύσω τις προσπάθειες της διοίκησης να την κρατήσει εκεί ψηλά που την πήγαν οι ποδοσφαιριστές της.

Πιστεύω ότι ως μέλη μιας κοινωνίας με ευγενείς επιδιώξεις, υψηλούς στόχους και γενναία αντανακλαστικά, μπορούμε όλοι, από απλοί φίλοι του ζακυνθινού ποδοσφαίρου να γίνουμε πλέον μέτοχοι της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961, της ομάδας που μας προσφέρει εδώ και δεκαετίες τόσες πολλές και δυνατές συγκινήσεις.

Φίλιππος Συνετός

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.