Η διεκδίκηση των έννομων συμφερόντων παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τη Νίκη Βόλου, καθώς έχει κάνει ήδη αρκετές κινήσεις, από τη στιγμή που δεν προχώρησε και η αναδιάρθρωση, διεκδικώντας με βάση τις απόψεις της συγκεκριμένα δεδομένα για το πρωτάθλημα της Football League, οπότε με ενδιαφέρον αναμένεται και η σημερινή τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της διοργανώτριας Αρχής.

Η προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να προκύψει αύριο στην τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της SL2-F2, τη στιγμή που η ΕΠΟ ουσιαστικά ανέβασε εννιά ομάδες από τη Γ’ Εθνική στη Football League, με αποτέλεσμα πλέον να είναι 20 οι σύλλογοι της κατηγορίας. Mία νέα προσφυγή της Νίκης στο Διαιτητικό δεν αποκλειόταν εδώ και μέρες, ζητώντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα να γίνει με τον ίδιο αριθμό ομάδων με την προηγούμενη χρονιά, με βάση και το ότι δεν άλλαξε ο αριθμός των ομάδων στη Super League 2.

Bέβαια από την πλευρά της Νίκης δεν επιβεβαιώνεται κάτι, ωστόσο τα δημοσιεύματα οδηγούν και πάλι σήμερα προς την κατεύθυνση του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Οπότε εφόσον εκδικαστεί η υπόθεση, απομένει να φανεί αν το Διαιτητικό Δικαστήριο δεχθεί την άποψη της ΕΠΟ ότι οι αλλαγές έγιναν με βάση τις έκτακτες συνθήκες που επικράτησαν και οδήγησαν στη διακοπή των πρωταθλημάτων ή όχι. Eν ολιγοίς η Νίκη Βόλου ζητά τον υποβιβασμό της Καλαμάτας, του Ιάλυσου, του Ασπροπύργου, της Τρίγλιας, αλλά και της Σαντορίνης στην Δ’ (Γ’) Εθνική κατηγορία!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.