Με ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο της Φλόγας Κυψέλης, κάνει λόγο ακόμα και αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα μετά τα γεγονότα περί μη άδειας τέλεσης αγώνα που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με τον Έσπερο. Οι άνθρωποι της Φλόγας θεωρούν ότι εξαπατήθηκαν από τον διαιτητή αλλά και από τους αξιωματούχους του αγώνα. Για αυτό τον λόγο πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Αναλυτικά

“Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2/2/2023 το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας μετά το γεγονός που συνέβη στο παιχνίδι της ομάδας μας με την ομάδα του Έσπερου στα πλαίσια της 12ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Οι άνθρωποι του συλλόγου μας ζήτησαν ως όφειλαν να δουν από τον (αξιωματούχο)  διαιτητή του αγώνα κο Αντώνη Πυλαρινό το χαρτί της  άδειας τέλεσης αγώνα της γηπεδούχου ομάδας (Έσπερος). Παρά τις παροτρύνσεις για να δείξει το έγγραφό και παρά την τοποθέτηση των παραγόντων μας να μην γίνει το παιχνίδι, αφού αυτό λέει ο κανονισμός, ο διαιτητής του αγώνα μας είπε να κάνουμε ένσταση μετά το τέλος του αγώνα και εντός 48 ωρών.

Την ίδια αντιμετώπιση είχαμε, τόσο από τον αρχιδιαιτητή που ήταν παρατηρητής διαιτησίας, όσο και από το μέλος της ΕΠΣ Ζακύνθου που ήταν παρατηρητής αγώνα! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, επί της ουσίας να εξεπατατηθούμε,  το ματς να γίνει κανονικά και το πληρώσαμε με 2 αποβολές και έναν σοβαρό τραυματισμό. Για αυτό τον λόγο,  θεωρούμε,  ότι δεν εφαρμόστηκε ο ΚΑΠ από τους αξιωματούχους και να μην διεξαχθεί το παιχνίδι,  με αποτέλεσμα η ομάδα μας να αγωνιστεί επί της ουσίας σε ένα ματς που δεν είχε νομιμότητα.

Για αυτό τον λόγο, σε ένδειξη αγανάκτησης και διαμαρτυρίας, δεν μας μένει άλλη λύση από το να κάνουμε σκέψεις ακόμα και αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, από την στιγμή που δεν τηρούνται και δεν γίνονται σεβαστές από τους αξιωματούχους οι διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου από τα όργανα που το εκπροσωπούν.

Η Φλόγα Κυψέλης επιφυλάσσεται ρητά παντός νομίμου δικαιώματός της. Τέλος, αυτή η ανακοίνωση δημοσιοποιείται για να έχουν γνώση και οι υπόλοιπες ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου.”

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος Σπύρος Καλογερίας

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.