Η κρίσιμη για πολλούς ημέρα είναι η Τετάρτη 3 Μαρτίου, και αυτό γιατί λήγουν οι άτυπες δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων. Αυτό σημαίνει πολλά καθώς κρίνεται η πορεία της εν λόγω κατηγορίας. Με λίγα λόγια κρίνεται το φορμάτ με το οποίο θα διεξαχθεί το εν λόγω ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ioniansports, έως το απόγευμα της Τρίτης είχαν δηλώσει συμμετοχή 62 ομάδες από τις 136! Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το βράδυ της Τετάρτης ο αριθμός αυτός θα ανέβει κατακόρυφα και ίσως φτάσουμε και στο 99%. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η εισήγηση της Επιτροπής διοργανώσεων δεν θα αλλάξει και οδεύουμε σε ένα πρωτάθλημα ενός γύρου δηλαδή 8 αγωνιστικών με τις ομάδες να κρατάνε τους βαθμούς που είχαν κερδίσει πριν το “λουκέτο” του Νοεμβρίου.

Επίσης, όσες ομάδες δεν είχαν δώσει αγώνες που είχαν αναβληθεί λόγω Κορωνοϊού θα τους δώσουν κανονικά σε ενδιάμεσες ημέρες. Το μεγάλο ζητούμενο όμως είναι τι θα γίνει με την τήρηση των  αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων από τις ομάδες και πως θα φτάσουμε στο να ανάψει το “πράσινο φως” για την σέντρα χωρίς να υπάρχουν κρούσματα στην εν λόγω κατηγορία.      

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.