Kαλό σας απόγευμα και χρόνια πολλά. Θα σας μεταφέρουμε λεπτό προς λεπτό τις δύο αναμετρήσεις των Ζακύνθινών ομάδων λεπτό προς λεπτό από το γήπεδο του Πύργου και από το γήπεδο του Μαχαιράδου. Λόγω αντικειμενικών δυσκολιών θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε και τα δυο ματς ταυτόχρονα.

Στο γήπεδο του Πύργου ο Πανηλειακός θα υποδεχτεί τον ΑΠΣ Ζάκυνθος

Διαιτητές : ΚΑΖΑΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΜΠΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Κώστας Λούσκος): Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Δαλαβούρας, Μπουρνέλης, Τσίγκρηλας Δ., Πρέντι, Λούσκος, Σταματελάτος, Τσίγκρηλας Π., Ρούνης, Τσαγκάρης

Πάγκος: Τσαμπούρης, Κυττάρης, Λίλας, Μανουσιάδης, Μπάλλας, Αρβανίτης, Νικολόπουλος

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Στάθης Καραμαλίκης): Κουτογλίδης, Μαρίνος, Μπεκατώρος, Πεταλωτής, Γιοχάνες Οβούσου, Ντάσης, Τσουκαλάς, Σούρμπης, Ζυγκερίδης, Βίλα, Πούφλης

Πάγκος: Κούντικ, Κούνια, Στύλλα, Κουζάς, Κολεύρης, Τζίνα

Στο γήπεδο του Μαχαιράδου ο ΑΟ Τσιλιβή θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Βραχνεϊκών

Διαιτητές: ΚΕΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΒΡΟΥ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

AO ΤΣΙΛΙΒΗ (Πέτρος Τσούκλης): Μύρτα, Μπατσής, Ζανιάς, Λιβέρης, Ελέζι, Μούστα, Παναγιωτίδης, Γεωργίου, Μαρούδας, Υψηλός, Βερνάρδος

Πάγκος: Κόκας, Δεμερτζής, Γκέκας, Χαρακτινός, Παναγιωτόπουλος

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΊΚΩΝ (Χρήτσος Τσίγκας): Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Πανάρετος, Χαρίζι, Τριανταφυλλόπουλος, Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος Γ., Ούτσικας, Γεωργαντόπουλος, Σχοινάς

Πάγκος: Νιφορόπουλος, Παπαδόπουλος Κ., Καλούδης, Πέτρου, Κουτρουμπάς, Νικολόπουλος, Γκολφινόπουλος

Οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδίδονται παράλληλα από την ιστοσελίδα μας. Με τα μαύρα γράμματα το live του Τσιλιβή, με κανονικά αυτό του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Μείνετε συντονισμένοι!

Ξεκίνησαν τα παιχνίδια των Ζακυνθινών ομάδων σε Πύργο και Μαχαιράδο αντίστοιχα.

2′ Στο γήπεδο του Πύργου η Ζάκυνθος ξεκινά δυνατά το παιχνίδι με μια μεγάλη ευκαιρία με τον Βίλα να βγάζει την σέντρα για τον Ντάση που θα πιάσει την κεφαλιά με τον Καρακίτσο να κάνει μια μεγάλη επέμβαση και να λέει “όχι” στο 0-1.

2′ Στο Μαχαιράδο ο Διαγόρας έχει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και είχε μια καλή στοιγμή στον 3′ όταν ο Γεωργαντόπουλος θα βγάλει επικίνδυνη μπαλιά στον Ούτσικα που θα μπει απ’ τα αριστερά και θα σουτάρει με τον Μύρτα να διώχνει με ωραία επέμβαση αρχικά για να διώξουν στην συνέχεια οι αμυντικοί.

9′ Ωραία μπαλιά του Γεωργαντόπουλου για τον Σχοινά, με τον Μύρτα να βγαίνει και να μαζεύει τη μπάλα την τελευταία στιγμή.

10′ Ο Γεωργαντόπουλος ελίσσεται έξω από την περιοχή και θα σουτάρει δυνατά με τον Μύρτα να διώχνει σε κόρνερ. Πολύ καλή στιγμή για τον Διαγόρα. Στην συνέχεια της φάσης ο Σχοινάς θα εκτελέσει το κόρνερ, ο Παπαδόπουλος θα πιάσει εξ’ επαφής την κεφαλιά με τον Μύρτα να διώχνει αρχικά ενστικτωδώς, στην συνέχεια οι αμυντικοί δεν θα διώξουν σωστά με τον Ούτσικα να σουτάρει από τα δύο μέτρα και τον Μύρτα να διώχνει σωτήρια. Διπλή μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Αχαΐας.

15′ Παιχνίδι κέντρου στον Πύργο με την Ζάκυνθο να ελέγχει το ρυθμό της αναμέτρησης και να μην κινδυνεύει σοβαρά από τους γηπεδούχους. Οι κυανοκίτρινοι είχαν στο δεύτερο μόλις λεπτό μεγάλη φάση για να ανοίξουν το σκορ με τον Ντάση αλλά ο γκολκίπερ Καρακίτσος έσωσε την εστία του. Το 0-0 διατηρείται.

19′ “Απαντάει” στην ευκαιρία του Ντάση ο Πανηλειακός, όταν ο Τσαγκάρης θα βρεθεί σε άκρως πλεονεκτική θέση στην περιοχή της Ζακύνθου όπου και θα σουτάρει αλλά ο Κουτογλίδης με σωτήρια επέμβαση θα αποτρέψει το γκολ και έτσι το 0-0 θα παραμείνει.

22′ Στο ίδιο μοτίβο το παιχνίδι στο γήπεδο του Μαχαιράδου με το Τσιλιβή να έχει ισορροπήσει το παιχνίδι μετά το πολύ δυναμικό ξεκίνημα απ’ τον Διαγόρα.

24′ Ευκαιρία για τον Πανηλειακό με τον Κωστόπουλο να βγάζει την σέντρα για το κεφάλι του Τσίγκρηλα Π. και τη μπάλα να καταλήγει λίγο έξω απ’ την εστία του Κουτογλίδη που φαινόταν πάντως να ελέγχει τη φάση.

23′ Σουτ του Μπατσή έξω απ’ την περιοχή και από πλάγια δεξιά θέση η μπάλα θα φύγει κάποια μέτρα μακριά απ’ την εστία του Δρακόπουλου.

26′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα με τον Γεωργαντόπουλο να σουτάρει από θέση δεξιά και τον Μύρτα να κάνει μεγάλη επέμβαση και να διώχνει σε κόρνερ. Η μπάλα είχε πάρει πορεία προς την εστία, πολύ κοντά στο γκολ οι φιλοξενούμενοι.

29′ Εκτέλεση φάουλ του Υψηλού η μπάλα θα φύγει πολλά μέτρα πάνω απ’ το οριζοντιο δοκάρι του Δρακόπουλου.

30′ Στον Πύργο συμπληρώσαμε μισή ώρα παιχνιδιού, ισορροπημένο το ματς παραμένει το 0-0.

37′ Ο Ζυγκερίδης θα φύγει με εξαιρετικές προϋποθέσεις απέναντι στον Καρακίτσο και θα κερδίσει το φάουλ και την κίτρινη από τον Τσίγκρηλα Δ.

38′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (0-1): Την εκτέλεση φάουλ θα αναλάβει ο Μπεκατώρος που στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Καρακίτσου με συρτό και δυνατό χτύπημα. Μπροστά στο σκορ οι κυανοκίτρινοι.

Ισορροπημένο το παιχνίδι στο Μαχαιράδο χωρίς φάσεις το τελευταίο δεκάλεπτο, ξεκίνησε μάλιστα και ψιλόβροχο.

Κίτρινη κάρτα στον Τσίγκρηλα Π. του Πανηλειακού με τους γηπεδούχους να έχουν γεμίσει εκνευρισμό μετά το γκολ του Μπεκατώρου και τη Ζάκυνθο να ελέγχει πλήρως την αναμέτρηση.

45′ Τρομερό σουτ του Μπεκατώρου για τη Ζάκυνθο, με τον Καρακίτσο να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση και να σώζει βέβαιο σχεδόν γκολ. Θα μπορούσε να γίνει το 0-2 για τον ΑΠΣ στη φάση αυτή.

ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ: ΤΣΙΛΙΒΗ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ 0-0

ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ: ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ- ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-1

Άλλα αποτελέσματα ημιχρόνου:

*ΠΑΟ Βάρδας- Σπάρτη 1-1 (16′ Σωτηρόπουλος, 20′ Βαζ)

* Παναργειακός – Ολυμπ. Ζαχάρως  1-1  (9′ Βουρνάζος – 14′ Σκοζάϊ)

* Διαβολίτσι – Αστέρας Βλαχιώτη  0-0

* Θύελλα Πατρ. – Ναύπλιο 2017  2-0  (21′ Ντίνος, 27′ Αγγελής)

* Πανγυθεατικός – Ερμιονίδα  0-0

50′ Στον Πύργο η Ζάκυνθος συνεχίζει να ελέγχει το ματς, αφού εξακολουθεί να προηγείται του Πανηλειακού με σκορ 0-1. Συνεχίζουν χωρίς αλλαγές οι κυανοκίτρινοι, με το Νικολόπουλο να παίρνει τη θέση του Λούσκου στο 46′ ξεκινούν το δεύτερο μέρος οι Πυργιώτες.

Στο γήπεδο του Μαχαιράδου το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με 9 λεπτά καθυστέρηση λόγω της έντονης χαλαζόπτωσης που υπήρξε στην ανάπαυλα. Χωρίς αλλαγές συνεχίζουν οι δύο ομάδες.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ: Δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Τσίγκρηλα Δ. για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Βαλάντη Τσουκαλά. Με δέκα παίχτες η ομάδα του Πύργου που χάνει και με σκορ 0-1.

Υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στη φάση της κόκκινης, με τους Τσίγκρηλα Π. και Μπεκατώρου να βλέπουν την κίτρινη κάρτα.

58′ Αλλαγή για τον Πανηλειακό με τον Λίλα να παίρνει τη θέση του Κωστόπουλου.

62′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Ζάκυνθο με τον Βίλα να κάνει την ατομική προσπάθεια και τη μπάλα να χτυπάει σε αντίπαλο αμυντικό που παραλίγο να την σπρώξει στα δίχτυα του Καρακίτσου. Την εκτέλεση κόρνερ θα αναλάβει ο Μπεκατώρος αλλά η φάση θα περάσει ανεκμετάλλευτη.

56′ Στο Μαχαιράδο παραμένει το 0-0, με τον Μούστα να χάνει μεγάλη ευκαιρία αφού βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που θα πιάσει θα το αποκρούσει ο Δρακόπουλος.

66′ Ακυρωθέν γκολ για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος με τον Πεταλωτή να σκοράρει μετά από κόρνερ αλλά σύμφωνα με τον ρέφερι κάνει επιθετικό φάουλ, οπότε δε γίνεται ούτε εδώ το 0-2.

Καλύτερος ο Α.Ο. Τσιλιβή στην επανάληψη, προσπαθεί να πάρει “κεφάλι” στο σκορ με το 0-0 να μένει ως έχει.

Έχει υποχωρήσει αισθητά η θερμοκρασία στο γήπεδο του Μαχαιράδου, μετά την έντονη χαλαζόπτωση της ανάπαυλας.

Κίτρινη κάρτα στον Ζανιά του Α.Ο. Τσιλιβή για αντικανονικό μαρκάρισμα.

72′ Αλλαγή για τη Ζάκυνθο με τον Κούντικ να παίρνει τη θέση του Πούφλη.

Η Ζάκυνθος εξακολουθεί να ελέγχει το παιχνίδι, προηγείται με σκορ 0-1 και έχει και παίχτη παραπάνω. Πρέπει να προσέξει περισσότερο την τελική προσπάθεια.

67′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (1-0): Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Υψηλού με τον νεοαποκτηθέντα Ζανιά να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Δρακόπουλου για το γκολ της ομάδας του Πλάνου.

Κίτρινη κάρτα στον Γεωργαντόπουλο για σπρώξιμο στον Μπατσή.

81′ Ευκαιρία για τη Ζάκυνθο με τον Ζυγκερίδη να σουτάρει άουτ, μετά από λάθος του γκολκίπερ Καρακίτσου που έστειλε τη μπάλα στον επιθετικό του ΑΠΣ. Παραμένει σκληρό το παιχνίδι κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων. Το 0-1 παραμένει .

83′ Φάουλ υπέρ του Πανηλειακού έξω απ’ την περιοχή με τον Γιοχάνες Οβούσου για χέρι. Αρχικά ο διαιτητής φαινόταν να έχει δείξει το σημείο του πέναλτι αλλά τελικώς υπέδειξε φάουλ.

75′ Αλλαγή για τον Διαγόρα Βραχνεΐκων με τον Παπαδόπουλο Κ. να παίρνει τη θέση του Σχοινά.

84′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Βερνάρδο για το Τσιλιβή που θα σουτάρει μόλις λίγο έξω απ’ το δοκάρι του Δρακόπουλου.

87′ Αλλαγή για το Τσιλιβή με το Γκέκα να παίρνει τη θέση του Παναγιωτίδη.

89′ Μεγάλη ευκαιρία για το Τσιλιβή με το Μαρούδα να “σπάει” το τεχνητό οφσάιντ σε πλάγιο τετ-α-τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

90′ Αλλαγή για το Τσιλιβή με τον Δεμερτζή να παίρνει τη θέση του Υψηλού.

Αλλαγές για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος με τους Κούνια και Στύλλα να παίρνουν τις θέσεις των Βίλα και Τσουκαλά.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ- ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-1

Τεράστια νίκη για τους Κυανοκίτρινους στο δημοτικό στάδιο Πύργου, με την ομάδα του Στάθη Καραμαλίκη να μένει μόνη στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 24 βαθμούς.

Στις καθυστερήσεις και στο γήπεδο του Μαχαιράδου με το Τσιλιβή να εξακολουθεί να προηγείται του Διαγόρα με σκορ 1-0.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ 1-0

Πολύ μεγάλη νίκη και για τους κόκκινους του Πλάνου που πήραν ένα πραγματικό “εξάποντο” επί του Διαγόρα. Στους 22 βαθμούς και μόνη 5η η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.