Ραγδαίες οι εξελίξεις στις γηπεδικές υποδομές. Η ΕΠΣ Ζάκυνθου ζητά από το Δήμο, το γήπεδο του Ρομυρίου για το νέο Ενωσιακό και το γήπεδο του Βανάτου για προπονητικό κέντρο! Συμφώνησαν οι δύο πλευρές και εντός 20 ημερών θα υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας για τα δύο γήπεδα! Επίσης με πρωτοβουλία του υπευθύνου αθλητισμού Παν. Δρόσου θα κινηθούν διαδικασίες για να εξωραϊστούν και τα 7 γήπεδα του νησιού μας

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η συνάντηση του προεδρείου της ΕΠΣ Ζακύνθου με τον Δήμαρχο του νησιού Νικήτα Αρετάκη. Το θέμα της συνάντησης ήταν οι γηπεδικές υποδομές εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που θα έρθει στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Την ΕΠΣ Ζακύνθου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιάννης Φιλιπποπολίτης, ο Αντιπρόεδρος Στράτος Σουπιός, ο ταμίας Ανδρέας Παπανδρέου και ο Νίκος Βιτζηλαίος. Από την άλλη πλευρά, εκτός από το κο Αρετάκη παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Παν. Δρόσος και ο Πρόεδρος του Δημ. συμβουλίου Σταύρος Κακολύρης.

Οι άνθρωποι της Ένωσης ενημέρωσαν τον δήμαρχο για την κατάσταση που επικρατεί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και ότι αυτά χρίζουν παρέμβασης έτσι ώστε να διεξαχθεί ομαλά το νέο πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι της Ένωσης πήγαν στον Δήμαρχο με συγκεκριμένη πρόταση και αυτή ήταν  να δοθούν στην Ένωση 2 γήπεδα τα οποία ανήκουν στον Δήμο αλλά είναι εγκαταλειμμένα. Το γήπεδο του Βανάτου για προπονητικό κέντρο και το γήπεδο του Ρομυρίου για προπονητικό κέντρο αλλά και για αγώνες! Την πρόταση των ανθρώπων της ΕΠΣ Ζακύνθου, άκουσε με μεγάλη προσοχή ο κος Αρετάκης ο οποίος απεύθυνε  τον λόγο στον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Παναγιώτη Δρόσο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που γνωρίζει απ΄ έξω και ανακατωτά το τοπικό ποδόσφαιρο με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή,  όχι μόνο συμφώνησε αλλά έκανε την δική του πρόταση λέγοντας ότι: ” Είχαμε 7 γήπεδα είναι μεγάλη ευκαιρία να τα κάνουμε 9 παραχωρώντας αυτά τα 2 γήπεδα στην ΕΠΣ η οποία  θα έχει την διαχείριση τους”

Αποφασίστηκε λοιπόν οι δύο πλευρές να τρέξουν τις διαδικασίες και να έχουν μια νέα συνάντηση εντός 20 ημερών για να δουν που έχουν φτάσει και αν έχουν  ξεπεραστεί όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια με τους μηχανικούς του Δήμου να αναλαμβάνουν να νομιμοποιήσουν και φυσικά να υλοποιήσουν το σχέδιο. Από εκεί και πέρα “το νερό θα μπει στο αυλάκι”  και ίσως μέσα στο καλοκαίρι να έχουμε πολύ καλές ειδήσεις πάνω σε αυτό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ζακύνθου σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει το γήπεδο του Ρομυρίου το νέο Ενωσιακό,  καθώς βλέπουν ότι στο Γαϊτάνι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να ξαναλειτουργήσουν το γήπεδο, λόγω πολλών και ανυπέρβλητων προβλημάτων. Επίσης ο κος Δρόσος μαζί με τον κο Αρετάκη υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν μέσα στο καλοκαίρι και λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, να διορθώσουν τα υπόλοιπα γήπεδα στο μέτρο του δυνατού έτσι ώστε να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.      

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΡΟΜΥΡΙΟΥ
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΝΑΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.