«Εμείς τα εξαντλήσαμε», λένε οι οργανωμένοι του «Γηραιού» * Διαψεύδουν οι γηπεδούχοι

Το θέμα των εισιτηρίων για το κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε Αιγινιακό και Ηρακλή στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Παραλυκίδης» εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Χθες (Πέμπτη 13/3) η διοίκηση του Αιγινιακού ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε sold out και λίγη ώρα αργότερα ήρθε η… επιβεβαίωση. Όμως, αυτή προέκυψε από το απέναντι «στρατόπεδο» και συγκεκριμένα από τον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή «Αυτόνομη Θύρα 10», οι οποίοι ενημέρωσαν ότι έχουν πάρει αυτοί τα εισιτήρια και θα τα διαθέτουν σε φίλους του «Γηραιού» έξω από το γήπεδο!

«Ενημερώνουμε τους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της παε Αιγινιακός, ότι τα εισιτήρια του αγώνα έχουν όντως εξαντληθεί. Τα έχουμε στα χέρια μας και θα τα μοιράζουμε έξω από το γήπεδο στο ΛΑΟ του ΗΡΑΚΛΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ», ανέφεραν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

Μία μέρα μετά, όμως, ήρθε η «απάντηση» από τη διοίκηση του Αιγινιακού, η οποία διαψεύδει ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

 

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ της ομάδας μας και του Ηρακλή, έχουν εξαντληθεί σχεδόν όλα. Συγκεκριμένα, προς διάψευση κάποιων ανυπόστατων δημοσιευμάτων τα εισιτήρια έχουν διατεθεί σε φιλάθλους-φίλους της ομάδος μας και μόνο, ενώ σε καμία περίπτωση δεν δόθηκαν σε οργανωμένους οπαδούς των φιλοξενουμένων ή σε οποιοδήποτε άλλους. Τέλος, η Π.Α.Ε. Αιγινιακός κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα-γιορτή του ποδοσφαίρου.».

 

*Πηγή a-sports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.