Δεν υπήρχαν γραμμές στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου με τον διαιτητή του αγώνα (ΑΟΚ-ΠΕΛΛΑΝΑ) να ανακοινώνει ότι αν φτιαχτούν μέχρι την έναρξη του αγώνα θα ματαιώσει το ματς με υπαιτιότητα  της γηπεδούχου ομάδας! Έτρεχαν και δεν έφταναν οι άνθρωποι του ΑΟΚ μια ώρα πριν από το ματς να βρουν χρώμα για να περάσει τις γραμμές ο υπεύθυνος του Σταδίου!  Δέκα λεπτά πριν την σέντρα τελείωσε η διαγράμμιση. Η προσέλευση του παρατηρητή του αγώνα κου Μπαλάσκας Κων/νος (φωτο) νωρίτερα στο γήπεδο ήταν αυτή που έσωσε το Καταστάρι από βέβαιη-καταστροφική τιμωρία!

 

Το ζήσαμε και αυτό στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας! Δεν υπήρχε χρώμα για να μπουν οι διαγραμμίσεις στο γήπεδο και ο ΑΟΚ κινδύνεψε με τιμωρία ακόμη και υποβιβασμό βάση του Πειθαρχικού κώδικα! Απίστευτες σκηνές! Μισή ώρα πριν από το παιχνίδι του ΑΟΚ με την Πελλάνα Καστορείου ο υπάλληλος του Σταδίου και το μέλος του διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΚ Πέτρος Καρυδάκης έβαφαν τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου! Απορημένοι κοιτούσαν θεατές το όλο αυτό σκηνικό!

Η αγωνία στο κόκκινο για να προλάβουν! Απίστευτα πράγματα που θα μπορούσαν να κοστίσουν στην ομάδα τον αγώνα αλλά και αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα! Στις 13.15 το μεσημέρι της Κυριακής καταφτάνει στο γήπεδο ο παρατηρητής του αγώνα Κων/μος Μπαλάσκας μισή ώρα πιο νωρίτερα! Εκεί διαπιστώνει ότι δεν υπάρχουν γραμμές στον αγωνιστικό χώρο!  Αμέσως ειδοποιεί τον διαιτητή του αγώνα ο οποίος ενημερώνει τους ανθρώπους του ΑΟΚ ότι αν δεν μπουν γραμμές πριν από την σέντρα του ματς, τότε θα είναι αναγκασμένος να ματαιώσει το παιχνίδι εις βάρος της γηπεδούχου ομάδας, με ότι αυτό συνεπάγεται!

Αμέσως ο κος Καρύδακης φεύγει από το γήπεδο και πηγαίνει στον χωρίο Άγιο Δημήτριο και βρίσκει άσπρη μπογιά την οποία την φέρνει στο γήπεδο μισή ώρα αργότερα! Αμέσως πιάνει δουλειά ο υπεύθυνος του Σταδίου και με το μηχάνημα αρχίζει και βάφει τις γραμμές! 10 λεπτά πριν από την σέντρα είναι σχεδόν έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος. Ο κος Φωκάς ξαναβγαίνει και βλέπει ότι οι γραμμές στα τέρματα δεν δείχνουν! Τότε, ο κος Καρυδάκης αναλαμβάνει δράση και με μια βούρτσα ξεκινά το έργο του βαψίματος! 5 λεπτά πριν από την σέντρα είναι όλα έτοιμα για να αρχίσει το ματς το οποίο πήγε να τιναχτεί στον αέρα και να τινάξει και την ομάδα του Κατασταρίου!

Έξαλλοι οι άνθρωποι του ΑΟΚ προσπαθούσαν μετά να βρουν γιατί συνέβη όλο αυτό το άσχημο συμβάν με τον υπεύθυνο του Σταδίου να ρίχνει τις ευθύνες στην Δημοτική αρχή γιατί δεν υπήρχε μπογιά να βάψει τις γραμμές! Πραγματικά μια εικόνα που θα μείνει στην ιστορία! Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι γιατί έμεινε το Στάδιο χωρίς γραμμές και ποιός παίρνει την ευθύνη για αυτό! Σίγουρα οι άνθρωποι του ΑΟΚ έχουν κάθε δίκιο να φωνάζουν!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.