Μπορεί τυπικά της νέας διοίκησης να μην έχει λυθεί, ουσιαστικά όμως οι άνθρωποι της τρέχουν από εδώ και στο εξής όλα τα θέματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη ΑΠΣ Ζάκυνθος, την ομάδα εκείνη που θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο χρόνος αρχίζει και πιέζει καθώς η νέα διοίκηση δεν έχει την εμπειρία της προηγούμενης και για αυτό τον λόγο όλα πρέπει να γίνουν με σωστό τρόπο και στον σωστό χρόνο. Στο θέμα της τυπικής υπόθεσης της Γενικής Συνέλευσης, αυτή θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουνίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.

Η συνέλευση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 του μήνα καθώς στην ίδια αίθουσα θα γίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Δευτέρα θα τελειώσει και τυπικά το θέμα του νέου διοικητικού συμβουλίου και από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα, όλος ο κόσμος είναι έτοιμος να σταθεί στην φιλότιμη προσπάθεια που γίνεται από τους γνωστούς επιχειρηματίες.

Αυτό είναι το ένα σκέλος, καθώς το άλλο έχει να κάνει με τις κινήσεις που γίνονται που αφορούν την θέση του προπονητή. Η διοίκηση θέλει να αρχίσει από εκεί και να κλείσει τον νέο τεχνικό έως στο τέλος του Ιουνίου, έτσι ώστε να μπορεί μετά να μπει στην διαδικασία να αρχίσει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές.

Σε αυτό το κομμάτι, διοίκηση και προπονητής από κοινού θα πάρουν τις αποφάσεις εκείνες για την επάνδρωση του ρόστερ με τον προπονητή να έχει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Η νέα διοίκηση θα μπει σε λίγο στα βαθιά καθώς θα είναι μια από τις λίγες φορές που μετά από πολλά χρόνια οι συζητήσεις με τους παίκτες θα γίνουν  από μηδενική βάση, και αυτό γιατί όλα τα συμβόλαια των παικτών λήγουν στις 30/6, κάτι που σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις θα είναι δύσκολες και χρονοβόρες.

Υπό αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να αποκτηθούν 22-24 παίκτες για να μπορέσει να βγει η χρονιά των 38 αγωνιστικών σε έναν όμιλο που θα είναι δύσκολος εξ΄ αρχής. Η κινήσεις που θα γίνουν θα είναι προσεκτικές καθώς το μπάτζετ της νέας χρονιάς θα είναι σφικτό. Φυσικά θα γίνουν κινήσεις για να αποκτηθούν παίκτες με εμπειρία αλλά επ΄ oυδενί δεν θα πρέπει να ξεφύγει η κατάσταση.

Για αυτό τον λόγο η άμεση  πρόσληψη του προπονητή είναι ο μεγάλος στόχος έως το τέλος του μήνα. Αυτή την στιγμή να ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του Δημήτρη Νόλη, του Μάρκου Στεφανίδη και του Αλέξη Γαβριλόπουλου.    

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.