Κρίσιμες είναι οι ώρες για την ομάδα της Ζακύνθου, καθώς σήμερα το απόγευμα στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση στην αίθουσα του Πνευματικού Kέντρου του Δήμου Ζακύνθου με θέμα το οικονομικό διέξοδο και την ενδεχόμενη αλλαγή στη διοίκηση με ομάδα επιχειρηματιών που θέλουν να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Οι συζητήσεις και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και αυτό γιατί η κατάσταση στην κυριολεξία είναι πάρα πολύ δύσκολη και όλα “κρέμονται από μια κλωστή!”. Η νυν διοίκηση έχει δηλώσει ότι αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά και είναι πρόθυμη να παραιτηθεί για να διευκολύνει την κατάσταση εφόσον αυτό χρειαστεί. Τα οφειλόμενα στους παίκτες και ποδοσφαιριστές είναι αυτή την στιγμή το μεγάλο “αγκάθι” στο να ολοκληρωθεί η συμφωνία να υπάρξει άμεσα αλλαγή διοίκησης.

Πριν από λίγες ημέρες, μέλη της “κίνησης” μαζί με μέλος της νυν διοίκησης μίλησαν ξεχωριστά με όλους τους παίκτες και αυτό έγινε για να “αποτυπωθούν” αναλυτικά οι οφειλές που υπάρχουν σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παίκτες κάνουν εδω και λίγες ημέρες απεργία για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα από την διοίκηση που ακόμα έχει το “πηδάλιο” στα χέρια της!

Ο δρόμος που βαδίζει αυτή την στιγμή ο σύλλογος είναι δύσκολος και στο τραπέζι υπάρχει μόνο η λύση της κίνησης, η οποία όμως, βλέποντας ότι υπάρχει ένα οικονομικό άνοιγμα (οφειλές)  μεγαλύτερο από αυτό που υπολόγιζε, ζυγίζει εκ΄ νέου την κατάσταση η οποία μένει να είναι ακόμα ρευστή!

Για αυτό τον λόγο, η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση είναι κρίσιμη για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο πλην της “κίνησης” των επιχειρηματιών που πραγματικά είναι μια λύση σωτηρίας αν φυσικά συμφωνήσουν να μπουν στη διοίκηση του συλλόγου. Αν τελικά όμως χαλάσει η δουλειά, τότε όλη η ευθύνη θα βαραίνει τη νυν διοίκηση που θα πρέπει να βρει λύσεις για να συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Το ερώτημα είναι πως και με τι τρόπο αυτό θα το κάνει.

Σήμερα το απόγευμα η “καρδιά” του συλλόγου θα κτυπάει στο Πνευματικό Κέντρο.      

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.