Ενωτικός, με όραμα για να κάνει ένα βήμα μπροστά το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις του ο επικεφαλής του “συνδυασμού” που κέρδισε τις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου γιατρός Λεωνίδας Μαλιούφας.

Ο νικητής που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, έδωσε το ¨στίγμα” για το τι θα επακολουθήσει άμεσα. Αυτό που σας είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες, την οικονομική ενίσχυση των Σωματείων από τον ΟΠΑΠ θα είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον κο Μαλιούφα, όπως επίσης το θέμα των γιατρών αλλά και το θέμα των γηπέδων.

Ο Βορειοελλαδίτης επιστήμονας τόνισε ότι θα είναι εκεί για να ενώσει όλους προς ένα κοινό όραμα. Σε ερώτηση που του έγινε για το αποτέλεσμα, απάντησε ότι και για τον ίδιο ήταν μια έκπληξη, κάτι που ενισχύει την θέση του Δ.Σ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σήμερα ξεκινά μια καινούργια ημέρα για το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Μια ημέρα που θα μας βρει όλους μαζί. Είναι μια μεγάλη νίκη, είμαι πολύ συγκινημένος. Εύχομαι σε όλους μας υγεία, να είμαστε εργατικοί και να προσφέρουμε όσον τον δυνατόν περισσότερα πράγματα σε αυτό που αγαπάμε. Έχουμε μια βαριά παρακαταθήκη και πρέπει να συνεχίσουμε. Το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο θα πάει και πρέπει πιο ψηλά ακόμα και όλες οι πλευρές πλέον θα είναι μαζί. Θα είμαστε δίπλα στους ανθρώπους του αθλήματος, δίπλα στους παράγοντες, στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές. Εύχομαι σε όλους να έχουμε καλή συνεργασία.

 

Για το ποιες θα είναι οι πρώτες προτεραιότητες

Η πρώτη προτεραιότητα θα είναι το θέμα του ΟΠΑΠ για την οικονομική βοήθεια των 20.000 ευρώ τον χρόνο με διάρκεια 3 χρόνια, νομίζω ότι αυτό σχεδόν έχει κλείσει. 2η προτεραιότητα θα είναι το θέμα των γιατρών έτσι ώστε τη νέα χρονιά να μην επιβαρυνθούν τα ίδια τα σωματεία και θα  κάνουμε ότι μπορούμε για τα γήπεδα. Πολύ σύντομα θα δουν όλοι, αυτό που οραματιζόμαστε για το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο μπροστά τους.

 

Αν περίμενε ότι θα κέρδισε τόσο εύκολα και με απόλυτη πλειοψηφία

Δεν περίμενα ότι θα κερδίζαμε τόσο άνετα και για μένα είναι μια έκπληξη αυτό. όμως το αποτέλεσμα ενισχύει την θέση μας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε όσον τον δυνατόν περισσότερα.

 

Για το αν υπάρχει πλάνο για το νέο Συμβούλιο σχετικά με τις θέσεις

Αυτά θα τα πούμε σε λίγο καιρό… σας ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.