Με ένα χρυσό μετάλλιο έκλεισε η αθλητική-αγωνιστική σαιζόν του τμήματος Τοξοβολίας της Πολιτιστικής & Αθλητικής Λέσχης Ζακύνθου “ΓΕΡΑΝΟΣ”. Στους Πανελλήνιους αγώνες τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου Α’ και Β’ Αγωνιστικής κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκαν στις 24-25 Ιουνίου 2017 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ), η Λέσχη “ΓΕΡΑΝΟΣ” συμμετείχε με δύο αθλητές, στην κατηγορία του Σύνθετου Τόξου στην απόσταση των 50 μέτρων.

Συγκεκριμένα, ο Μαρίνος Νικόλαος κατέλαβε την πρώτη θέση κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο και επιτυγχάνοντας επίδοση που του δίνει το εισιτήριο για την άνοδο στην Α’ κατηγορία Σύνθετου Ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί πως η νίκη του αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία καθώς ήταν η πρώτη του συμμετοχή στην κατηγορία του Σύνθετου Τόξου και όχι σε εκείνη του Αντίκυρτου Ολυμπιακού που συνήθιζε να αγωνίζεται. Ο Παυλίδης Ιωάννης πέτυχε επίδοση που του εξασφάλισε την παραμονή του στην Α’ Αγωνιστική κατηγορία Σύνθετου Τόξου Ανδρών και παράλληλα είχε την τιμή και τη χαρά να απονείμει το χρυσό μετάλλιο στον συναθλητή του Μαρίνο Νικόλαο.

Από το Τμήμα Τοξοβολίας της Λέσχης “ΓΕΡΑΝΟΣ” ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις από τον Σεπτέμβριο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.