Μετά την κυβερνητική απόφαση για διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων ανά την επικράτεια χωρίς την παρουσία κοινού λόγω του Κορωναϊού, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και η Επιτροπή Διαιτησίας αποφάσισαν να στηρίξουν έμπρακτα τους συλλόγους του νομού, μπροστά στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Ετσι, ανακοινώθηκε ότι οι πληρωμές που αφορούν τη διαιτησία, δηλαδή οι αμοιβές των διαιτητών και το ποσοστό υπέρ της Επιτροπής Διαιτησίας μειώνονται κατά 50% για όλους τους αγώνες έως και τις 22 Μαρτίου 2020. Ένα μέτρο που εφαρμόζεται προς την έκτακτη οικονομική διευκόλυνση και στήριξη των ομάδων της περιοχής, οι οποίες θα αγωνιστούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων τους μέχρι τις 22 Μαρτίου.

Στο μεταξύ, το ΔΣ της ΕΠΣ Κοζάνης στα πλαίσια της Υπουργικής απόφασης σχετικά με την επιβολή μέτρων έναντι το κορωνοϊού και επειδή η πλειονότητα των γηπέδων όπου αγωνίζονται τα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής ευθύνης της δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για τη διασφάλισης της μη παρουσίας κοινού αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή όλων των αγώνων Α’,Β’ κατηγορίας και πρωταθλημάτων υποδομών για δύο εβδομάδες (μέχρι και την Κυριακή 22/3/2020).

Τέλος, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας γνωστοποίησε, ότι θα καλυφθεί το σύνολο της αποζημίωσης διαιτησίας και μετακίνησης για μία αγωνιστική για όλα τα σωματεία της δύναμής της από το ταμείο της Ένωσης.

Πηγή: metrosport

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.