«Βολές» κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού για την κατάσταση που δημιούργησε στο Πρωτάθλημα της δεύτερης Εθνικής.

Σκληρή κριτική δέχθηκε στη Βουλή ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για το μπάχαλο στη Super League 2 από τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Αθανάσιο Μωραΐτη.

Η δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει κατεβάσει ρολά μετά τα όσα έγιναν με τη μοιρασιά των κερδών από τη φορολογία του Στοιχήματος και το «ψαλίδι» στα χρήματα, που ήταν να πάρει, που έπεσαν στα 1,7 εκατ. ευρώ.

Στην ολομέλεια της Βουλής συζητείται, θυμίζουμε, προκειμένου να ψηφιστεί, το σχεδίου νόμου του υφυπουργείου Αθλητισμού «Διατάξεις για τη θωράκιση του θεσμικού πλαισίου του αθλητισμού και τον εξορθολογισμό της αθλητικής νομοθεσίας».

Ο Αθανάσιος Μωραΐτης, είπε, λοιπόν: «Ένα σοβαρό θέμα, όπως οι αλλαγές στη διαιτησία, έρχονται στο παρά πέντε, μένοντας εκτός διαβούλευσης. Πρόκειται για αντιδημοκρατική πρακτική. Δεν έγινε διαβούλευση με την ΕΠΟ. Τι έγινε με την τροπολογία σας για την επαγγελματική διαιτησία; Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο ελεγκτή και ελεγχόμενου;

Έχετε δημιουργήσει μπάχαλο στη Super League 2. Είναι επιτομή της αποτυχίας της πολιτικής σας. Απαξιώσατε τις διοικήσεις των ομάδων. Επιλέγετε τη σύγκρουση με τη Super League 2 για να δικαιολογήσετε τη μεταφορά χρημάτων σε άλλες διοργανώσεις, κάποιες από τις οποίες θα γίνουν στην περιφέρειά σας. Δεν ταιριάζει σε ευρωπαϊκό κράτος, αλλά σε μπανανία. Όλες οι παρεμβάσεις προκαλούν χάος».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.