Η ΠΑΕ ΑΕΛ έστειλε επιστολή στη Super League 2 να μην επικυρώσει τη βαθμολογία αν δεν ερευνηθεί η καταγγελία της.

Την αναβολή της επικύρωσης της βαθμολογίας στον Α’ Όμιλο της Super League 2 ζητά η ΠΑΕ ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» έχουν κάνει καταγγελία, προκειμένου να ερευνηθεί το παιχνίδι Απόλλων Λάρισας-Βέροια, το οποίο έχει χαρακτηριστεί από την UEFA ως ύποπτο χειραγώγησης.

Γι’ αυτό ζητούν να μην επικυρωθεί η βαθμολογία, καθώς ενδεχόμενη τιμωρία των δύο ομάδων θα αλλάξει τα δεδομένα σε κορυφή και παραμονή.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Προς
SuperLeague 2
Πρόεδρο κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο

Όπως είναι γνωστό έχετε ενημερωθεί ότι ενώπιων των αρμοδίων θεσμικών οργάνων εκκρεμεί καταγγελία μας κατά των ΠΑΕ Βέροια και ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας γιατί έστησαν το παιχνίδι Απόλλων Λάρισας – Βέροια, όπως έχει ενημερώσει η FIFA και η UEFA τον Εισαγγελέα Εφετών Λαρίσης και Διευθυντή της σχολής Δικαστών κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο και ήδη από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λαρίσης κ. Τζαμαλή διεξάγεται κατεπείγουσα ανάκριση για την απόδοση ποινικών ευθυνών σε αυτούς που διέπραξαν αυτό το κακούργημα και μέσω του οποίου θα κέρδιζαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ όπως προκύπτει από την μηνυτήρια αναφορά, 64 σελίδων την οποία απέστειλε η UEFA στον κ. Εισαγγελέα.

Αυτονόητο είναι ότι μετά από αυτήν την ενημέρωση σας θα έχετε έρθει ήδη σε επαφή με τις Εισαγγελικές αρχές της Λάρισας και θα έχετε πληροφορηθεί πότε θα έχει ολοκληρωθεί αυτή η έρευνα από τους Εισαγγελείς.

Αυτονόητο είναι ότι μετά από αυτή την ενημέρωση σας ότι θα αναβάλετε την επικύρωση της βαθμολογίας του Α’ ομίλου της Super League 2 αφού στην περίπτωση κατά την οποία η καταγγελία της UEFA αξιολογηθεί από τους Εισαγγελείς ως ουσιαστικά και νομικά βάσιμη, διαφοροποιείται ο βαθμολογικός πίνακας και την πρώτη θέση του ομίλου καταλαμβάνει η ΑΕΛ και τις δύο τελευταίες η Βέροια και ο Απόλλων Λάρισας αφού η πειθαρχική ποινή που αντιμετωπίζουν είναι ο υποβιβασμός».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.