Στην γνωστή ιστοσελίδα της Ηλείας “ilia.news” μίλησε το πρώην μέλος της ΕΠΣ Ζακύνθου και πρώτη ταμίας Νίκος Καλλιβωκάς. Ο  έμπειρος παράγοντας αποκάλυψε ότι είχε προτείνει στον τότε πρόεδρο Λεωνίδα Μαλιούφα την απομάκρυνση του υπάλληλου της Ένωσης. ο κος Καλλιβωκάς δήλωσε όταν κληθεί στην Δεοντολογίας θα πει την αλήθεια χωρίς να φοβάται κανέναν.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Ο πρώην Ταμίας της ΕΠΣ Ζακύνθου κ. Νίκος Καλλιβωκάς, είναι ένας από τους ανθρώπους «κλειδιά» της υπόθεσης, πιθανή κατάθεση του οποίου στην Επιτροπή Δεοντολογίας θα έχει βαρύνουσα σημασία. Ο κ. Καλλιβωκάς, μίλησε στο ilia.news και ανέφερε για το θέμα του υπαλλήλου:

«Είχα προτείνει στον Πρόεδρο κ. Μαλιούφα να διώξει τον συγκεκριμένο υπάλληλο. Μας είπαν από την ΕΠΟ ότι πρέπει να πάρει 20 χιλιάρικα αποζημίωση. Όταν αναλάβαμε, μας ειδοποίησαν από το ΙΚΑ ότι χρωστούσαμε χρήματα τα οποία είχαμε πληρώσει. Εκεί άρχισα να προβληματίζομαι. Πρόσφατα τον ρώτησα πόσα δελτία βγήκαν και μου είπε -έλα αύριο-. Ζήτησα να μπαίνουν τα λεφτά των παραβόλων στον λογαριασμό της ΕΠΣ Ζακύνθου στην τράπεζα και μου έλεγε ότι δεν μπορούσαν οι ομάδες και του τα έδιναν στο χέρι. Είναι ψέμα ότι του χρωστάμε. Η ΕΠΣ του οφείλει κάποια χρήματα, όχι όμως αυτά που ισχυρίστηκε. Ας κληθώ στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Εγώ θα πω την αλήθεια χωρίς να φοβάμαι κανέναν. Η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου, έχει πέσει στα βαθιά. Είναι καινούργιοι και έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.