Το κώδωνα του κινδύνου κρούει ο “παλιός” της ΕΠΣ Ζακύνθου και υπεύθυνος των μεικτών ομάδων για την απαξίωση που περνούν οι Μεικτές ομάδες από τα σωματεία αλλά και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Πολύ κοντά για να πάρουν την άδεια καταλληλότητας βρίσκονται τα 3 γήπεδα (Βολιμών, Πηγαδακίων και Πλάνου)

Τηλεφωνική παρέμβαση στην αθλητική εκπομπή “Ελ κλάσικο”  έκανε χθες το μεσημέρι το μέλος της ΕΠΣ Ζακύνθου και υπεύθυνος των Μεικτών ομάδων Ντίνος Σεμιτέκολος. Ο “παλιός” της ΕΠΣ Ζακύνθου μίλησε και με την άλλη ιδιότητα αυτή του μέλους της επιτροπής καταλληλότητας των γηπέδων.

Ο κος Σεμιτέκολος στην αρχή μίλησε για τα 3 γήπεδα που δεν πήραν άδειες καταλληλότητας. Για το γήπεδο των Βολιμών ο κος Σεμιτεκολος δήλωσε ότι υπάρχουν μικρές εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετηθούν αυτών των πυροσβεστήρων του ιατρείου και του καλύμματος με καουτσούκ γύρω από το τσιμένο. Αν αυτά γίνουν μέχρι και σήμερα το βράδυ τότε επιτροπή θα δώσει το πράσινο φως για την χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου γηπέδου για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στο Τσιλιβή.

Για τον γήεδο των Πηγαδακίων διεκρινίστηκε ότι από την στιγμή που η περιφέρεια δώσει το οκ ότι το γήπεδο πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές τότε και η επιτροπή δεν θα έχει κανένα λόγο να μην υπογράψει για την χρησιμοποίηση του. όσο αφορά το γήεδο του Πλάνου υπάρχουν κάποιες ελλείψεις όπως ένα κρεβάτι στο ιατρείο και πυροσβεστήρες που θα γίνουν οπότε την 2η αγωνιστική που θα παίξει το τσιλιβή στην έδρα του θα έχει λυθεί το πρόβλημα.

“Καυστικός”  ήταν ο κος Σεμιτέκολος για τις Μεικτές ομάδες που αντιμετωπίζονται από όλους με μια γενική απαξίωση αφού τις πρώτες ημέρες προεπιλογής στους Νέους δεν υπάρχει η ανάλογη συμμέτοχη.  O έμπειρος θεσμικός παράγοντας τόνισε την σημασία που έχουν οι μεικτές για το νησί και σε ερώτηση των δημοσιογράφων στο ενδεχόμενο να μη καταφέρουν οι μεικτές να κατεβάσουν ομάδα ο κος Σεμιτέκολος απάντησε ότι τότε θα έχει πρόβλημα ύπαρξης η ΕΠΣ Ζακύνθου γιατί ΕΠΣ Χωρίς μεικτές ομάδες δεν νοείται στα ανώτερα κλιμάκια της ΕΠΟ. Μάλιστα δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει τις ομάδες αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ότι θα τιμωρηθούν όπως προβλέπει ο νόμος αν δεν συμμορφωθούν με τουςς κανόνες της ΕΠΟ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.