Αθώος και από το Διαιτητικό Δικαστήριο ο Πανελευσινιακός. Η ΕΠΟ το μεσημέρι της Παρασκευής (07/10) ανακοίνωσε ότι απέρριψε την προσφυγή της Ζακύνθου με την οποία ζητούσε να επανεξεταστεί η υπόθεση Πανελευσινιακού – Λαμπρόπουλου και έπειτα από αρκετούς μήνες δικαστικής διαμάχης το συγκεκριμένο μέτωπο έκλεισε (απομένει να εκδικαστεί η καταγγελία της Ζακύνθου για τη μετοχική σύνθεση του Πανελευσινιακού). Η ομάδα της δυτικής Αττικής είχε αθωωθεί από την Εφέσεων, με το Διαιτητικό να απορρίπτει ως απαράδεκτη την προσφυγή των «κυανοκίτρινων».

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την κρινόμενη προσφυγή της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ, κατά 1) της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, 2) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, της υπ’ αρ. 91/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων. Απορρίπτει ως απαράδεκτη την κρινόμενη προσφυγή και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων».

flnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.