Παλιά και νέα πρόσωπα μπαίνουν στην εκλογική μάχη για την ανέδειξη του νέου Συμβουλίου στις επερχόμενες εκλογές στις 3 του Απριλίου

 Λίγες ημέρες έμειναν για την τελική ημέρα των εκλογών (3 Απριλίου) και το μεσημέρι της Τετάρτης στις 14.00 έληξε η ημερομηνία για την αίτηση-κατάθεση των υποψηφιοτήτων. Στην αθλητική εκπομπή “Ελ κλάσικο) ακούστηκαν τα ονόματα των υποψηφίων που θα κατέβουν στις εκλογές.

Συγκεκριμένα λοιπόν από το άτυπο σύνδεσμο της νυν διοίκησης που θα ηγείται ο Χαράλαμπος Κλαυδιανός τα ονόματα είναι τα εξής: Κώστας Μαρίνος Ξανθός, Διον. Κλάδης, Τιμόθεος Παπαδάτος, Νίκος Λεονταρίτης, Ντίνος Κωστάκης, Τάκης Γκλαβάς και Ανδρέας Κοτσώνης.

Από την άλλη πλευρά ο επικεφαλής Λεωνίδας Μαλιούφας έχει επιλέξει να είναι μαζί του οι εξής:  Γιάννης Φιλιποπολλίτης, Μπάμπης Ραυτόπουλος, Δημήτρης Στραβόλαιμος, Δημήτρης Καλογερίας, Νίκος Καλλιβωκάς, Μαρίνος Ζαφείρης, Διονύσιος Χέλμης, Δημήτρης Ξένος και Διονύσιος Βοζαϊτης .

Ανεξάρτητος κατεβαίνει ο Κώστας Μυλωνάς.

Η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 3 Απριλίου Από τους 19 υποψήφιους θα εκλεγούν οι πρώτοι 9. Αυτοί θα απαρτίσουν το νέο Δ.Σ της Ένωσης που εν συνεχεία θα ψηφίσει για την ανάδειξη προέδρου και  μοιράσει τις αρμοδιότητες…

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.