Η ΠΑΕ Ρόδος με ανακοίνωση που εξέδωσε καυτηριάζει τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και αναμένει άμεσες εξελίξεις με το θέμα της αναδιάρθρωσης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ρόδος: 

Ομολογουμένως έχουμε γίνει θιασώτες ενός θεάτρου του παραλόγου που πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν όσοι κάνουν δηλώσεις που βγαίνουν ως χρησμοί και όχι για ουσιαστικό διάλογο που θα μας κάνει να φτάσουμε σε θετικό αποτέλεσμα.

Εδώ και μήνες παρακολουθούμε την πολιτεία να προσπαθεί να αποφύγει το αυτονόητο, με την ανάγκη να μειωθούν οι επαγγελματικές ομάδες και επομένως και τα έξοδα και οι γκρίνιες και οι – όπως τους αποκαλεί ο ίδιος ο κ. Υφυπουργός Αθλητισμού – οι στοιχηματζήδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η λύση τεκμηριωμένα είναι με τη δημιουργία μιας ενιαίας Β’ Εθνικής κατηγορίας δυο ομίλων.

Όλα τα άλλα, είτε με 12 είτε με 18 ομάδες, εξυπηρετούν όσους θεωρούν πως αιφνιδιαστικά απέκτησαν προνόμια από την διαβόητη αναδιάρθρωση Βασιλειάδη κλείνοντας το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε …τζάκια, κάστες και γκέτο ισχυρών.

Ευτυχώς υπάρχουν ομάδες με ιστορία που έχουν ενταχθεί στην δύναμη του συνεταιρισμού που ηγείται ο κ. Λεουτσάκος.

Με τεκμηριωμένο τρόπο προ τριημέρου, απεστάλησαν στον κ. Αυγενάκη όλα όσα θα ήθελε με ειλικρίνεια να εξετάσει, για να τελειώσει την ιστορία και να ενοποιήσει τις δυό κατηγορίες.

Σε όσα στοιχεία του απεστάλησαν, τεκμηριωμένα αποδεικνύεται πως όχι η πλειοψηφία αλλά και το ευφάνταστο εφεύρημα των ¾ των ομάδων έχουν τεκμηριωμένα ταχθεί υπέρ της ενιαίας Β’ Εθνικής.

Με ΟΛΕΣ τις ιστορικές και όχι …στοιχηματζήδικες ομάδες να δηλώνουν υπέρ των δυό ομίλων, ο κ. Υφυπουργός θα έπρεπε να εξετάσει και να μην δηλώνει πως θέλει την γνώμη τους.

Την γνώμη τους την έχει, όλα τα υπόλοιπα δεν εξυπηρετούν την υγιή αναδιάρθρωση που έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά την αρνητική προδιάθεση αυτών που θέλουν να μοιράζονται μόνοι τηλεοπτικά δικαιώματα!

Καλούμε τον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού δημόσια να μας πει αν μέτρησε πόσες ομάδες εξέφρασαν την θέληση τους να ενταχθούν στην ενιαία Β’ Εθνική. Εν τέλει, ακόμη και με την πατέντα των ¾, υπάρχει απόλυτη θέληση. Ας σταματήσουν λοιπόν οι δηλώσεις!

Ας δει το πρόβλημα ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ας κληθούν ακόμη και οι βουλευτές των νομών που εκπροσωπούνται στις δυό σημερινές κατηγορίες (Super league 2 και Football League) για να εκφράσουν τις θέσεις τους αφού εννοείται πως αφουγκράζονται τις τοπικές κοινωνίες.

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει στο Σεπτέμβρη και ακόμα να συζητάμε για τον τρόπο που ένας κάθε πρωί ξυπνά ίσια ή στραβά μετρώντας ευφάνταστες πλειοψηφίες: Οι ομάδες έχουν εκφρασθεί, επομένως δεν θα γίνει το αυτονόητο, ερήμην τους!

Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.