Μια είδηση που είναι ευχάριστη, αλλά σε εμάς τους επτανήσιους και δη τους ζακυνθινούς που βιώνουμε καθημερινά την οδυνηρή πραγματικότητα της ολισθαίνουσας-τριτοκοσμικής κατάστασης των υποδομών του νησιού μας, μας αφήνει μια πικρία και ένα τεράστιο γιατί! Ας διαβάσουν (για άλλη μια φορά) τη νέα αυτή είδηση, τόσο η Περιφερειάρχης κα Ρόδη Κράτσα, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Στασινόπουλος και ας αναρωτηθούν έστω για μια φορά ΓΙΑΤΙ εμείς δεν μπορούμε φτιάξουμε κάτι. Γιατί αυτοί εκεί στην ΕΠΣ Δωδεκάνησου και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μπορούν? Προφανώς γιατί έχουν την θέληση, τον σχεδιασμό και γνωρίζουν πολύ καλύτερα πως παίζεται η μπάλα!

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “topfm Δωδεκανήσου”

ΕΠΣΔ: Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης και προώθησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Για ακόμη μια φορά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποδεικνύει εμπράκτως τη στήριξη της στην ΕΠΣΔ και τα σωματεία της δύναμης της. Η Ένωση της ΕΠΣΔ με χαρά πληροφορήθηκε για τα έργα του νέου προπονητικού γηπέδου στα Μαριτσά και την εγκατάσταση χλοοτάπητα και ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Λαέρμων, έργα που τόση μεγάλη ανάγκη έχει το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, στέκεται αρωγός στην όλη προσπάθεια ανάπτυξης και προώθησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε την όλη προσπάθεια προσβλέποντας για ακόμη περισσότερες ενέργειες αναβάθμισης του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού εν γένει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέο προπονητικό γήπεδο στα Μαριτσά και εγκατάσταση χλοοτάπητα και ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Λαέρμων, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Παράταση κατά ένα έτος των αντίστοιχων Προγραμματικών Συμβάσεων, μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Ρόδου

Την χρονική παράταση κατά ένα έτος των Προγραμματικών Συμβάσεων ετήσιας διάρκειας που έχουν συναφθεί μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ρόδου, για τα έργα «Κατασκευή νέου βοηθητικού γηπέδου στην Τ.Κ. Μαριτσών της ΔΕ Πεταλούδων» και «Προμήθεια χλοοτάπητα νεώτερης γενιάς και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Λαέρμων Δήμου Ρόδου», υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης.

Τα δύο έργα εντάσσονται στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στα νησιά ευθύνης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη μέριμνά της για τον αθλητισμό και για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου αυτές να γίνουν περισσότερο λειτουργικές, ασφαλείς και φιλικές προς τους μικρούς και μεγάλους χρήστες τους. Χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο «Κατασκευή νέου βοηθητικού γηπέδου στην Τ.Κ. Μαριτσών της ΔΕ Πεταλούδων», είναι προϋπολογισμού 266.251,00 ευρώ και έχει σκοπό να πραγματοποιούνται σε αυτό οι προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας “Ηρακλής Μαριτσών”, ώστε να μην επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος φυσικού χλοοτάπητα του κυρίως γηπέδου ποδοσφαίρου.

Το έργο «Προμήθεια χλοοτάπητα νεώτερης γενιάς και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Λαέρμων Δήμου Ρόδου», είναι προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ και αφορά στην αναβάθμιση του εν λόγω γηπέδου, που εξυπηρετεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους τις ανάγκες προπόνησης και αγώνων της τοπικής ομάδας με πλήθος εν ενεργεία αθλητών όλων των κατηγοριών. Εξυπηρετεί επίσης τις ανάγκες άθλησης, εκγύμνασης και αναψυχής των μαθητών της τοπικής κοινότητας καθώς και ενηλίκων κατοίκων της κοινότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.