Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στην Ισπανία για τον Δανιήλ Λούντζη, 5ος ο Χριστόφορος Σούλης. Χρυσό μετάλλιο για τον Αθανάσιο Καραγιάννη.

Θρίαμβος για την σχολή πολεμικών τεχνών του Απολλοφάνους Φιλόξενος” …

Τα Ζακυνθινά παιδιά έκαναν για άλλη μια φορά τη Ζάκυνθο αλλά και την Ελλάδα υπερήφανη…  Η Γαλανόλευκη κυμάτισε ψηλά στην Μαδρίτη όπου εκεί στην Ισπανία πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου U21 με τον Απολλοφάνους Φίλοξενος να εκπροσωπεί την Ζάκυνθο αλλά και την Εθνιή Ελλάδας.

Οι μαθητές του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου θριάμβευσαν… Συγκεκριμένα ο Δανιήλ Λούντζης κατέκτησε το χάλικο μετάλλιο και ανέβηκε στο βάθρο. Επίσης ο Σούλης Χριστόφορος πήρε την 5η θέση που του δίνει τα μόρια για το πανεπιστήμιο όπου περνά  χωρίς εξετάσεις. Την 9η θέση κατέκτησε ο Πλέσσας Παναγιώτης. Επίσης χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα κατέκτησε ο Καραγιάννης Αθανάσιος. Μια τεράστια ευτυχία για τον Ζακυνθινό Σύλλογο που συνεχίζει και γράφει την ιστορία με Χρυσά, Ασημένια και χάλκινα γράμματα…

Δηλώσεις στο ioniansports  έκανε τόσο ο προπονητής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, όσο και ο Χάλκινος Παγκόσμιος πρωταθλητής Λούνζτης Δανιήλ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Είμαι πολύ χαρούμενος κ υπερήφανος για τους αθλητές μου γιατί ο στόχος επιτευχθεί πήραμε ένα μετάλλιο ο ΔΑΝΙΗΛ  ΛΟΥΝΖΗΣ κ 5η θέση ο ΣΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ σε πολύ δύσκολους αγώνες κ πολύ δυνατούς αντιπάλους. Ο ΣΟΥΛΗΣ πήρε κ τα μόρια.

 ΔΑΝΙΗΛ ΛΟΥΝΤΖΗΣ

Είμαι χαρούμενος κ περήφανος για το μετάλλιο σε πολύ δύσκολη κατηγορία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δάσκαλο μου για την υπομονή του κ επιμονή του για τους αγώνες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.