Για άλλη μια φορά ο Σύλλογος Φιλόξενος ΑμΕΑ έκανε την διαφορά με δύο αθλητές. Συγκεκριμένα ο Αριστοτέλης Μαρίνος και ο Σταύρος Παντής γύρισαν πίσω στο νησί της Ζακύνθου με ένα χρυσό μετάλλιο και με ένα αργυρό.

Ο Αριστοτέλης Μαρίνος στην κατηγορία Τ38 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τόσο στα 800 μέτρα όσο και στα 1,500 μέτρα. Από την δική του πλευρά ο Σταύρος Παντής ήταν αργυρός στα 1,500 μέτρα, ενώ έφτασε στην Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 800 μέτρα. Ο Στ. Παντής αγωνίστηκε στην κατηγορία Τ12.

Μάλιστα ο Στ. Παντής αναφερόμενος για την μεγάλη επιτυχία των δυο αθλητών είπε τα εξής: «Είναι η πέμπτη χρονιά που κατεβαίνω. Έχω φέρει 10 μετάλλια για τον Φιλόξενο. Παρέα με τον Μαρίνο και με τον Γεράσιμο Λιγνό κάνουμε ότι μπορούμε για τον σύλλογο. Η ηλικία μας μεγαλώνει για να είμαστε αθλητές. Θέλουμε να βρούμε νέα παιδιά για να συνεχίσουν την επιτυχημένη παράδοση στον σύλλογο».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ατόμων με Αναπηρία 2019 »

Στις 13 & 14 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου  Ατόμων με Αναπηρίες. Οι αθλητές του Συλλόγου μας πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες, με 2 Χρυσά Μετάλλια, 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες :

  • Μαρίνος Αριστοτέλης κατηγορία Τ38 αγώνισμα 800μ. χρόνος 2:50.74   Χρυσό Μετάλλιο.
  • Μαρίνος Αριστοτέλης κατηγορία Τ38 αγώνισμα 1500μ. χρόνος 6:18.44   Χρυσό Μετάλλιο.
  • Παντής Σταύρος κατηγορία Τ12 αγώνισμα 800μ. χρόνος 3:51.61 Χάλκινο   Μετάλλιο.
  • Παντής Σταύρος κατηγορία Τ12 αγώνισμα 1.500μ. χρονος 7:31.20 Ασημένιο Μετάλλιο.

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές του καθώς και τον προπονητή του Συλλόγου κο. Καλύβα Βασίλη.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.