Για άλλη μια φορά ο Σύλλογος Φιλόξενος ΑμΕΑ έκανε την διαφορά με δύο αθλητές. Συγκεκριμένα ο Αριστοτέλης Μαρίνος και ο Σταύρος Παντής γύρισαν πίσω στο νησί της Ζακύνθου με ένα χρυσό μετάλλιο και με ένα αργυρό.

Ο Αριστοτέλης Μαρίνος στην κατηγορία Τ38 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τόσο στα 800 μέτρα όσο και στα 1,500 μέτρα. Από την δική του πλευρά ο Σταύρος Παντής ήταν αργυρός στα 1,500 μέτρα, ενώ έφτασε στην Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 800 μέτρα. Ο Στ. Παντής αγωνίστηκε στην κατηγορία Τ12.

Μάλιστα ο Στ. Παντής αναφερόμενος για την μεγάλη επιτυχία των δυο αθλητών είπε τα εξής: «Είναι η πέμπτη χρονιά που κατεβαίνω. Έχω φέρει 10 μετάλλια για τον Φιλόξενο. Παρέα με τον Μαρίνο και με τον Γεράσιμο Λιγνό κάνουμε ότι μπορούμε για τον σύλλογο. Η ηλικία μας μεγαλώνει για να είμαστε αθλητές. Θέλουμε να βρούμε νέα παιδιά για να συνεχίσουν την επιτυχημένη παράδοση στον σύλλογο».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ατόμων με Αναπηρία 2019 »

Στις 13 & 14 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου  Ατόμων με Αναπηρίες. Οι αθλητές του Συλλόγου μας πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες, με 2 Χρυσά Μετάλλια, 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες :

  • Μαρίνος Αριστοτέλης κατηγορία Τ38 αγώνισμα 800μ. χρόνος 2:50.74   Χρυσό Μετάλλιο.
  • Μαρίνος Αριστοτέλης κατηγορία Τ38 αγώνισμα 1500μ. χρόνος 6:18.44   Χρυσό Μετάλλιο.
  • Παντής Σταύρος κατηγορία Τ12 αγώνισμα 800μ. χρόνος 3:51.61 Χάλκινο   Μετάλλιο.
  • Παντής Σταύρος κατηγορία Τ12 αγώνισμα 1.500μ. χρονος 7:31.20 Ασημένιο Μετάλλιο.

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές του καθώς και τον προπονητή του Συλλόγου κο. Καλύβα Βασίλη.

Αφήστε μια απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.