Για άλλη μια φορά η σχολή Πολεμικών τεχνών “Απολλοφάνους Φιλόξενος” έκανε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά. Να πρωτεύει και να φέρνει μετάλλια κάνοντας την Ελλάδα αλλά και το νησί της Ζακύνθου υπερήφανους για όλα αυτά που προσφέρει δεκαετίες τώρα. Τα παιδιά του δάσκαλου Δημήτρη Παναγιωτόπουλου κατέκτησαν δυο μετάλλια (ένα ασημένιο και ένα χάλκινο) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που διεξήχθη στη Μπάνια Λούκα στη Βοσνία/ Ερζεγοβίνη.

Συγκεκριμένα το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Σπύρος Τσουράκης συνεχίζοντας τις σπουδαίες προσωπικές επιτυχίες που έχει στο άθλημα, ενώ επίσης η Ειρήνη Άννα Μαρία Πλέσσα ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου και επέστρεψε στη Ζάκυνθο με το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης αν και δεν κατέκτησαν μετάλλιο είχαν πολύ καλή παρουσία οι Σπύρος Κόττης, Σπύρος Σκιαδόπουλος και Διονύσης Κοριανίτης.

Με ανάρτηση του ο προπονητής του Απολλοφάνους αλλά και Ομοσπονδιακός Τεχνικός Δημήτρης Παναγιωτόπουλος επισήμανε τα εξής: «Τελειώνοντας το βαλκανικό πρωτάθλημα στους 5 αθλητές που συμμετείχαν από τον σύλλογο μας ο Τσουράκης Σπυρίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο αν και τραυματισμένος από την Ζάκυνθο ( στο όριο να μην αγωνιστεί ήταν ).Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια που έκανε. Και από τους μικρούς που συμμετείχαν πρώτη φορά το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Πλέσσα Ειρήνη Άννα Μαρία. Οι υπόλοιποι μικροί αθλητές έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει γιατί έχασαν στις λεπτομέρειες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά τους και ήμασταν από τις πιο ωραίες παρέες που έχουμε δημιουργήσει σε ταξίδι».

Η συγκεκριμένη σχολή έχει πλέον βάλει γερές βάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Οι αθλητές της έχουν φτάσει στα ψηλότερα σκαλιά των βάθρων ανά το κόσμο με την γαλανόλευκη να κυματίζει, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες. Ο Απολλοφάνους είναι μια καταξιωμένη σχολή στην Ελλάδα με βαρύ όνομα χάρη στην προσπάθεια που κάνουν όλοι όσοι είναι δίπλα, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.