Ο ένας και μοναδικός στόχος που έχει θέσει η ομάδα της Ζακύνθου από το καλοκαίρι είναι η παραμονή της στις Εθνικές κατηγορίες. Αυτός λοιπόν ο στόχος,  δεν έχει αλλάξει ούτε και πρόκειται να αλλάξει έως στο τέλος του πρωταθλήματος. Εκτός και αν γίνουν πράγματα και θαύματα και η ομάδα πηγαίνει τραίνο συνεχώς!

Κάθε Κυριακή που νικούν οι κυανοκίτρινοι υπάρχει ενθουσιασμός και είναι αρκετοί αυτοί που μιλούν ακόμα και για πρωτάθλημα. Αν χάσει η ομάδα, τότε όλοι “προσγειώνονται”  στην σκληρή πραγματικότητα. Για να μην συμβαίνουν όλες αυτές οι μεταπτώσεις στο ψυχισμό το κυανοκίτρινου φιλάθλου θα πρέπει να περάσει η γραμμή ότι η απογείωση για την ομάδα θα συμβαίνει στα επιτρεπτά όρια που επιβάλουν τα οικονομικά του Συλλόγου  για να βγει η χρονιά αξιοπρεπώς και στο τέλος η ομάδα να μην χρωστά πουθενά!

Επομένως, όλα τα άλλα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε! Το “οικοδόμημα”  θα πρέπει να κτιστεί πάνω σε στέρεες βάσεις που θα αντέχει  τις φουρτούνες που θα έρχονται κατά καιρούς. Σκοπός είναι η ομάδα να μεγαλώσει, να “μπουσουλήσει” σε αυτή την κατηγορία να καθιερωθεί ως μια μεγάλη περιφερειακή δύναμη!

Όσοι Έχουν καλή μνήμη θα θυμούμαι ότι τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος έχασε μεγάλος μέρος του κύρους του και απαξιώθηκε από πολύ κόσμο. Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες του καλοκαιριού, γιατί αν δεν ήταν να αποχωρήσει η ομάδα του Κατασταρίου η ομάδα θα αγωνιζόταν στα αλώνια του τοπικού ποδοσφαίρου! Θα πρέπει λοιπόν,  να κτιστεί κάτι καλό, να υπάρχει υπομονή, να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο και σιγά σιγά να φτιαχτεί η απαραίτητη λειτουργική δομή  για να γίνει ο σύλλογος οικονομικά εύρωστος, μέσα από ένα πρόγαμα που αν λειτουργήσει σωστά θα πάει την ομάδα ένα βήμα πιο κάτω.

Επίσης,  ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια στο “τιμόνι” της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ένας άξιος ζακυνθινός ο Στάθης Καραμαλίκης. Ο άνθρωπος αυτός με την εμπειρία που κουβαλά σαν παίκτης από μεγαλύτερες κατηγορίες σε συνδυασμό με την δουλεία που κάνει, μπορεί να εξελιχθεί σε “λίρα εκατό” για τον Σύλλογο. Το προσόν του Καραμαλίκη είναι ότι μαθαίνει εύκολα, μαθαίνει ακόμα και μέσα από τα λάθη του τα οποία γρήγορα τα διορθώνει, είναι σοβαρός, εργασιομανής και τα δείγματα γραφής που έχει δώσει μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά, εδικά στα δύο τελευταία ματς με Βάρδα και Βλαχιώτη.

Οδεύουμε προς την 6η αγωνιστική και η Ζάκυνθος βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο στο στάδιο και μια ισοπαλία έξω με ΠΑΟΒ. Αυτό σημαίνει ότι διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες κέρδισαν το πρώτο στοίχημα των 5 πρώτων αγνωστικών. Προσγειωμένοι λοιπόν και με μεθοδικότητα άπαντες μπορούν να γράψουν την δική τους ιστορία στην κατακίτρινη ομάδα. Έρχονται 2 ματς πολύ δύσκολα και μάλιστα εκτός έδρας. Με Ναύπλιο και με Πελλάνα,  οι κυανοκίτρινοι θα πρέπει να  δείξουν τον ίδιο απαιτούμενο χαρακτήρα και στις τρεις βαθμίδες τις ιεραρχίας. Διοίκηση -τεχνικό – ποδοσφαιριστές.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.