Συνεδρίασε  το μεσημέρι της Κυριακής το Συμβούλιο του ΑΠΣ Ζάκυνθος με αρκετά θέματα στην ημερήσια διάταξη. Λίγες ημέρες πριν φύγει ο Αύγουστος τα μέλη του Δ.Σ. πρέπει να πάρουν καθαρές, οριστικές αποφάσεις αλλά και γρήγορες που θα αφορούν το άμεσο μέλλον της ομάδας. Ο χρόνος όμως είναι αυτός που πιέζει έτσι ώστε η κυανοκίτρινη να βρεθεί και πάλι στο γήπεδο!

Για να συμβεί αυτό όμως πρέπει να ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια… Για αυτό τον λόγο η χθεσινή συνεδρίαση του δ.σ. ήταν σημαντική γιατί από εκεί βγήκαν αποφάσεις που σχετίζονται με την λειτουργία της ομάδας αλλά και τον προγραμματισμό του αγωνιστικού τμήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος τεχνικός του Σωματείου Σπύρος Αντωνόπουλος θα βρίσκεται αύριο το πρωί στο νησί έτσι ώστε να πιάσει δουλειά και να κάνει τον προγραμματισμό του.

Σύσσωμο του διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει τον Ηλείο τεχνικό ο οποίος θα πρέπει να προχωρήσει μα γοργά βήματα από εδώ και πέρα. Ο κος Αντωνόπουλος έχει εικόνα των παικτών που υπάρχουν στην ομάδα και σε συνεργασία με την επιτροπή θα προχωρήσει στον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας Ζακύνθου.

ο κος Αντωνόπουλος κανονικά ήταν να έρθει σήμερα στο νησί αλλά αυτό άλλαξε καθώς ενδεχομένως η διοίκηση θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τους Ζακυνθινούς παίκτες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι μεταγραφές που θα γίνουν θα αρκετές καθώς για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί επάξια σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να αποκτήσει παίκτες με εμπειρία και ικανούς να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες αυτού του νέου εγχειρήματος. Σε αυτόν το τομέα σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Στέλιος Γούναρης ο οποίος έχει τις γνωριμίες και τις επαφές για να φέρει στο νησί παίκτες ακόμη και από ανώτερη κατηγορία.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.