Η έλλειψη σεβασμού της ίδιας της πολιτείας, στην περίπτωση μας της τοπική αυτοδιοίκησης στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο συνεχίζεται στον ίδιο ρυθμό! Υποδομές μηδέν, κατεστραμμένα αποδυτήρια, παρατημένα στο έλεος του θεού άλλα και τον ανθρώπων που κάνουν ότι μπορούν να  μειώσουν και άλλο το ζακυνθινό ποδόσφαιρο (πόσο πιο κάτω;)

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Μαχαιράδου μεταξύ του Παναρτεμισιακού και της Ζακύνθου οι διαιτητές του αγώνα έβγαλαν το γραφείο στο ύπαιθρο μην μπορώντας να μείνουν εντός αποδυτηρίων καθώς δεν υπήρχε νερό και οι τουαλέτες ήταν στα μαύρα τους τα χάλια (sic)…

Οι διαιτητές  είχαν πάρει απόφαση να μην σφυρίξουν την έναρξη του αγώνα καθώς σεβόμενοι τους αυτούς τους αλλά και τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομαδόν που επίσης δεν είχαν νερό! Όμως την ύστατη στιγμή το ματς έγινε κανονικά, χωρίς όμως ωστόσο να πρόβλημα να λύνεται, στο τέλος μέσα στο κρύο οι διαιτητές συνέταξαν το φύλλο αγώνα και όλα αυτά εν έτη 2018!!!

Το πιο σωστό θα ήταν το ματς αυτό να μην άρχιζε ποτέ… γιατί από κάπου και οι πρωταγωνιστές πρέπει να αρχίσουν, είναι ντροπή για όλους όσους είναι υπεύθυνοι για αυτη την κατάντια! Πραγματικά θλιβερό!

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.