Με τις ημερομηνίες πλέον να είναι ασφυκτικές η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι τα μπαράζ ανόδου από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ΄ Εθνική θα αρχίσουν στις 7 και 8 Μάιου. Αυτό συνεπάγεται ότι οι κατά τόπους Ενώσεις, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία θα πρέπει να δηλώσουν πρωταθλητές μέχρι στις 19 Απριλίου.

Η ΕΠΣ Ζακύνθου όμως κατάφερε και πήρε μια μικρή παράταση έως στις 28 Απριλίου και αυτό διότι οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν για να δηλώσει η ΕΠΣ πρωταθλητή. Για να βγουν οι ημερομηνίες η διοργανώτρια τις εναπομείναντες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα τις πάει Τετάρτη Κυριακή-Τετάρτη συνεχόμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εναπομείναντες αγωνιστικές θα γίνουν το Σαβ/κο 26-27/3, την Τετάρτη 30/3, το Σαβ/κο 2-3/4, την Τετάρτη 6/4 και το Σαβ/κο 9-10/4. Αυτή θα είναι και η τελευταία ημερομηνία διεξαγωγής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, η διοργανώτρια θα έχει στην διάθεση της 18 περίπου ημέρες για να κάνει τους αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη του νικητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΣ Ζακύνθου την επόμενη εβδομάδα και αφού θα έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο αναφορικά με την τετράδα των ομάδων που θα πάνε στα μπαράζ, θα καλέσει τους εκπροσώπους στων ομάδων για να δουν από κοινού της ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων έτσι ώστε  έως την Πέμπτη 28 Απριλίου να έχει αναδειχτεί ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ζακύνθου και να έχει δηλωθεί μέχρι εκείνη την ημέρα.

Για να βγει αυτό το πρόγραμμα ίσως να υπάρξουν αλλαγές που θα αφορούν τους αγώνες μπαράζ με την διοργανώτρια να σκέφτεται σε συνεννόηση με τις ομάδες να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής και να πάει σε μονούς αντί σε διπλούς αγώνες. Μια απόφαση που φυσικά θα παρθεί όταν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο που αφορά τους “4” που θα είναι στα μπαράζ.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.