Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Βόλος ΝΠΣ – Λαμία 1964, που διεξήχθη τον Ιούνιο του 2020 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έληξε ισόπαλος 0-0.Σύμφωνα με πληροφορίες, η UEFΑ πιστεύει ότι υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος του ποδοσφαιρικού αγώνα, η οποία συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό.

Μάλιστα, διεξήγαγε έρευνα και απέστειλε σχετικό πόρισμα στην Εισαγγελία Αθηνών. Η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες παρενέβη. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις. Ο πταισματοδίκης Βόλου θα καλέσει σε ανωμοτί καταθέσεις δύο ημεδαπούς ποδοσφαιριστές από τον Βόλο.

Αντίστοιχα ανωμοτί κατάθεση θα δώσει και ένας αλλοδαπός παίκτης από την ομάδα της Λαμίας.Παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα ήταν επ’ ωφελεία και των δύο, εκείνο που φαίνεται ότι προκάλεσε εντύπωση με αποτέλεσμα να επακολουθήσει έρευνα ήταν ο μεγάλος όγκος στοιχημάτων. Το διάστημα πριν από την έναρξη του αγώνα τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν, ενώ οι αποδώσεις μειώνονταν συνεχώς και τελικά έπεσαν στο 1,5 επί του κόστους πονταρίσματος από 3.

Οι τρεις παίκτες φέρονται να σχετίζονται με τον καταγγελλόμενο παράνομο στοιχηματισμό. Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι να εξακριβωθεί αν όντως υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα που συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό και προσπορισμό οικονομικού οφέλους. Για τον έλεγχο της καταγγελίας θα ληφθούν ένορκες καταθέσεις από τους προέδρους των δύο ομάδων και τους προπονητές που ήταν στη διοίκηση και στον συγκεκριμένο αγώνα. Η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε και στον Πταισματοδίκη Λαμίας για λήψη των σχετικών καταθέσεων.

Πηγή: https://soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.