Όσο περνούν οι εβδομάδες, οι ημέρες διαπιστώνω έναν μικρό εκνευρισμό από κάποιους “φίλους” μικροπαράγοντες του συμπαθούς Αθλητικού Σωματείου Λεβάντε που αγωνίζεται εις την Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο εκνευρισμός αυτός αλλά και επιθετική-ειρωνική πολιτική που ακολουθείται απέναντι σε τύπο έντυπο και ηλεκτρονικό αλλά και σε ανθρώπους που κάνουν αθλητικές εκπομπές έχουν ένα και μόνο σκοπό!

Να προσανατολίσουν τα την κοινή γνώμη από την πραγματικότητα… Επειδή έχουμε μια μικρή εμπειρία θα τους λέγαμε ότι καλό θα είναι να μείνουν πιστοί στις ιδέες τους και δυνατοί για να μπορέσουν να κρατήσουν όρθιο το “οικοδόμημα” που φέτος κτίστηκε με κόπο και χρήμα και να μην ξοδεύουν την ενέργεια τους σε μικροπρέπειες και σχολιάκια με ειρωνικό περιεχόμενο…

Οι δημοσιογράφοι βλέπουν, καταγράφουν και αποτυπώνουν την άποψη τους στο χαρτί ή στις ηλεκτρονικές σελίδες. Ανάλογα με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, με σεβασμό στον αναγνώστη αλλά και στους ανθρώπους που βάζουν τα χρήματα τους…

Ο Λεβάντες εκπροσωπεί ένα ολόκληρο νησί σε μια Εθνική κατηγορία. Η αγωνιστική του εικόνα μέχρι στιγμής μας προβληματίζει και γίνεται μια μικρή κριτική στο μέτρο που πρέπει για να διορθωθούν τα όποια κακώς κείμενα.

Οι Αθλητικοί συντάκτες αγωνίζονται, τρέχουν και ξοδεύουν χρήματα από το υστέρημα τους για μια σωστή και αντικειμενική ενημέρωση… και είναι λυπηρό να μιλάτε με ειρωνικά σχόλια… για να σας φρεσκάρω λίγο την μνήμη σας να σας θυμίσω πρωτοσέλιδα με  μεγάλους τίτλους πέρυσι για την ομάδα σας. Αλλά είπαμε … “ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος”

Σας προτρέπω λοιπόν αγαπητοί φίλοι να επικεντρωθείτε στα… του “οίκου σας” και να αφήσετε τους ανθρώπους του τύπου να κάνουν την δουλειά τους… Για αυτό προσοχή στην βαφή γιατί η μπογιά του Λεβάντε στην Γ΄ Εθνική δεν έχει στεγνώσει ακόμη…

 

ΥΓ. Το παραπάνω άρθρο δεν έχει να κάνει με την επίσημη διοίκηση.. ο νοών νοείτω!

 

Φιλικά Δημήτρης Πέττας

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.