Ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρης Μπαλαφούτης κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που άσκησε κατά της απόφασης που αφορά στη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.

Ο Δ. Μπαλαφούτης προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια μετά την απώλεια της προεδρίας καθώς άλλαξαν οι συσχετισμοί εντός του ΔΣ και έπαψε πλέον να έχει την πλειοψηφία. Με την προσφυγή που έκανε ζήτησε να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση της διοίκησης υπό τον Α. Δανιήλ, που έχει προβεί σε δήλωση στήριξης υπέρ της υποψηφιότητας του Ευ. Γραμμένου, και να επανέλθει εκείνος στη θέση του προέδρου.

Η απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων δικαιώνει τον κ. Μπαλαφούτη, ο οποίος στηρίζει την παράταξη  «Γκιρτζίκη – Ελευθεριάδη» και ως εκ τούτου παραμένει πρόεδρος μέχρι τη συζήτηση της κύριας αγωγής που έχει οριστεί για τις 19 Οκτωβρίου.

Σε ό,τι αφορά την πολιτική επιρροή της ΕΠΣ Αχαΐας στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, αν ο κ. Μπαλαφούτης παραμείνει πρόεδρος της Ένωσης, τότε οι ψήφοι θα είναι 1-2 υπέρ της παράταξης της αντιπολίτευσης, αφού η ψήφος του προέδρου θα πάει στον κ. Ελευθεριάδη και οι δύο ψήφοι των μελών του ΔΣ στον κ. Γραμμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.