Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό από αυτό που συνέβη στην Μπολόνια της Ιταλίας, στους Μεσογειακούς αγώνες Ζίου ζίτσου για τον Απολλοφάνους Φιλόξενο. Η ζακυνθινή σχολή του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου έκανε για άλλη μια φορά, τη Ζάκυνθο και την Ελλάδα υπερήφανη. Η Γαλανόλευκη υψώθηκε 6 φορές στην κορυφή με τον Εθνικό ύμνο να παιανίζει, 5 φόρες στην 2η θέση και μια φορά στην 3η θέση. Σε σύνολο 15 αθλητών η ζακυνθινή σχολή κατέκτησε συνολικά 12 μετάλλια. Ένα σπουδαίο επίτευγμα για όσους γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας των αγώνων. Επίσης, αλλοι 3 αθλητές κατέκτησαν την 5η και 7η θέση. 

Ο Δάσκαλος και ο δημιουργός της σχολής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος έγραψε τα παρακάτω:     

Με γεμάτες αποσκευές μετάλλια επιστρέφουμε αύριο στην Ζάκυνθο από το μεσογειακό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που έγινε στην Μπολόνια της Ιταλίας. 6 χρυσά!! 5 ασημένια !! Κ 1 χάλκινο. Σε σύνολο 15 αθλητών. Συνολικός απολογισμός. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την αγωνιστικότητα τους κ το ήθος τους που έδειξαν στους αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς που είναι αρωγοί στις επιτυχίες των παιδιών τους. Συγχαρητήρια κ στους γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά τους σε αυτό το πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε για να μπορέσουμε να έχουμε αυτές τις μεγάλες επιτυχίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ κ σε όλους εσάς που με τις ευχές σας μας δίνεται δύναμη στους αγώνες που κάνουμε για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως έξεις :

1 θέση κ χρυσό μετάλλιο πήραν :Βούλτσος Καλινικας Αντώνιος (-12 ετών ,-30 κιλά), Φαραός Δημήτριος (-12ετων,-34 κιλά ), Κόκλα Αγγελική (-16 ετών -48 κιλά ), Πόθος Διονύσιος (-16 ετών -73 κιλά ),  Τσουράκης Σπυρίδων (-16 ετών +73 κιλά), Τσουκαλάς Κωνσταντίνος (-18 ετών -81 κιλά).

2 Θέση κ Ασημένιο μετάλλιο πήραν: Μιχαλοπούλου Σταυρούλα (-14 ετών -40 κιλά ), Δρόσος Αγαμέμνονας Διονύσιος (-14 ετών,-60 κιλά), Λιβέρης Κυριάκος Διονύσιος (-14 ετών -66 κιλά ), Τσουκαλάς Γεώργιος (-16 ετών +73 κιλά ), Δρόσος Ζαχαρίας (-21 ετών -77 κιλά ).

Χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Τσίπιρας Αντώνιος (-16 ετών -50 κιλά ).

5η θέση πήραν :Κάμηλος Στυλιανός (-16 ετών ,-55 κιλά ), Κόκλας  Ευστράτιος –

(-18 ετών -66 κιλά ),  Σαρατσένος Σπυρίδων 7η θέση (-16 ετών -50 κιλά )

Συγχαρητήρια επίσης κ σε όλους τους αθλητές κ προπονητές τις εθνικής Ελλάδος που συμμετείχαν κ με τις επιτυχίες τους ανέβασαν την Ελλάδα μας κ την ελληνική σημαία ψηλά.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.