Με πιστοποιητικό που πήρε από το Πρωτοδικείο Ζακύνθου ο Χαρ.Ραυτόπουλος δικαιώθηκε για το θέμα της ονομασίας αφού ο ΑΟ Φάμιλυ μετονομάστηκε και Παναρτεμισιακό το 2012. Χθες το πρωί επισκέφτηκε το Πρωτοδικείο ο Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Βερύκιος ο οποίος ενημερώθηκε από τον γραμματέα για το φλέγον θέμα. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τα σκαλιά του δικαστηρίου ανέβηκε ο πρώην πρόεδρος της Φάμιλυ Παν. Ποταμίτης ο οποίος και αυτός ενημερώθηκε για τις εξελίξεις. Ο κος Ποταμίτης επιμένει ότι η διαδικασίες που έγιναν για το θέμα της ονομασίας δεν ήταν οι νόμιμες και θα προβεί στα ένδικα μέσα για να αποδείξει τι είχε συμβεί στις 18-7-2010. Επίσης υπάρχει και ένα άλλο έγγραφο με ημερομηνία 27/10/2010 όπου η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Φάμιλυ απορρίπτει την συγχώνευση στο οποίο υπάρχουν υπογραφές από τα 27 μέλη!

Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην ομάδα του Παναρτεμισιακού. Ο συγκεκριμένος σύλλογος έχει περάσει από σαράντα κύματα μέσα στο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν λέει να ησυχάσει! Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον, από την δικαιοδοσία της ΕΠΣ Ζακύνθου και ως εκ τούτου και της ΕΠΟ . Έχει περάσει στα ανώτερα κλιμάκια, αυτών των αστικών δικαστηρίων!

Το πρωί της Δευτέρας, ο κος Χαρ. Ραυτόπουλος πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου όπου, ενημέρωσε τον εισαγγελέα για όλες τις ενέργειες που έχει κάνει για να μετονομαστεί ο ΑΟ Φάμιλυ σε Παναρτεμισιακό. Μάλιστα, ο πρώην διοικητικός ηγέτης των Λαγκαδακίων, πήρε από το Πρωτοδικείο πιστοποιητικό που αναφέρει ότι το 2012 ο ΑΟ Φάμιλυ άλλαξε την επωνυμία του σε Παναρτεμισιακός ΑΟ Αρτεμισιών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, η ομάδα κατά την κρίση του δικαστηρίου είναι καθ΄ όλα νόμιμη και μπορεί να συμμετέχει σε όλες τις ποδοσφαιρικές της δραστηριότητες. Έτσι και αλλιώς ο Παναρτεμισιακός είναι ένα σωματείο αναγνωρισμένο από την ίδια την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από το 2012.

Όμως, το έγγραφο από το Πρωτοδικείο του Παν. Ποταμίτη για τον ΑΟ Φάμιλυ, οι εύλογες ανησυχίες των ανθρώπων της ΕΠΣ Ζακύνθου, δημιούργησαν ένα κλίμα αμφισβήτησης. Για αυτό το λόγο, ο γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Βερύκιος επισκέφτηκε τον γραμματέα του Πρωτοδικείου Ζακύνθου για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις. Πράγματι, ο κος Στραβοπόδης εξήγησε πως έχει η κατάσταση με την τελευταία ονομασία του σωματείου σε “Παναρτεμισιακός ΑΟ Αρτεμισιών” το 2012.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας την συγκεκριμένη πόρτα χτύπησε και ο Παν. Ποταμίτης, ο όποιος και αυτός ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο θέμα. Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Φάμιλυ δεν αμφισβήτησε την διαδικασία του ακολουθήθηκε από το ίδιο το δικαστήριο αλλά αμφισβήτησε την διαδικασία που ακολουθήθηκε πριν τα χαρτιά πάνε στο δικαστήριο. Άφησε δε, να εννοηθεί ότι υπήρξε παρατυπία στο πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης στις 18-7-2010 και ως εκ τούτου θα προβεί στα ‘ένδικα μέσα. Αυτή φυσικά είναι μια άλλη ιστορία, η οποία αν συνεχιστεί θα πάει στις αίθουσες των ποινικών δικαστηρίων, εκεί όπου θα διαπιστωθεί το τι ακριβώς είχε συμβεί με το περιβόητο έγγραφο της Γενικής Συνέλευσης. Ο κος Ποταμίτης ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του το πρωτότυπο έγγραφο το οποίο δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που εμφάνισε ο κος Ραυτόπουλος έτσι ώστε να γίνει η αλλαγή ονομασίας!


Επίσης, υπάρχει και έγγραφο με ημερομηνία 27/10/2010 μέσα από το οποίο η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Φάμιλυ απορρίπτει την συγχώνευση! Το έγγραφο αυτό το υπογράφουν 27 μέλη του Σωματείου. Ερωτηματικό όμως προκαλεί γιατί μετά από 10 ολόκληρα χρόνια βγήκε τώρα στο φως της δημοσιότητας η συγκεκριμένη υπόθεση. Επίσης, μένει να απαντηθεί αν ο κος Ποταμίτης θα τραβήξει το θέμα πέραν των αρμοδιοτήτων των δικαιοδοτικών οργάνων του αυτοδιοίκητου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Ίδωμεν!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.