Ολοκληρώθηκε ακόμα μια συμμετοχή του Συλλόγου ” ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ”   σε πανελλαδικές διοργανώσεις, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Γ.Βολλάρης.

Δύο οργανώσεις με υψηλότερο από ποτέ επίπεδο αθλητών που συνοδεύτηκαν από εξαιρετικές!!! Ο τυπικός απολογισμός,  1 ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια για τον Αλκίμαχο Ζακύνθου, αλλά ο ουσιαστικός, η μεγάλη χαρά και επιβράβευση των κόπων ΟΛΩΝ των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου  από τις πραγματικά αξιόλογες εμφανίσεις τους !!!

Στους αγώνες συμμετείχαν ο Χαράλαμπος Βισβάρδης Ζούγρας Ιωάννης Ευθύμιου Αναστάσιος Ραζής Αντώνης Κλαυδιανός Διονύσιος Χονται Ντάνιελ Τσώλας Θεμιστοκλής Γρίβα Αγγελική Σιανή Αθηνά  Μπουρλέσσα Νελίνα  Λαζαράκη Αναστασία Στήνιου Ευγενία Θεοδοσοπούλου Αθήνα  και Παπαδάτου Γεωργία. Επίσης πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με νίκες έκαναν  ο Μπακόπουλος Γιώργος και η Μπακοπούλου Αδαμαντία που αγωνίστηκαν με το σύλλογο τους την Έκρηξη Πατρών αλλά προπονούνται  τα τελευταία χρόνια με τον ζακυνθινό σύλλογο.

Συγχαρητήρια σε όλους για την αγωνιστική τους παρουσία και κυρίως για ακόμα μια φορά το ήθος τους !!!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.