Δεν προέκυψε εξέλιξη αναφορικά με την αναδιάρθρωση και τις πρόσφατες αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της Super League 2.

Αναμενόμενα και λόγω του γεγονότος πως υπάρχουν αρκετές εκκρεμοδικίες. Θα ακολουθήσει νέα τηλεδιάσκεψη από εβδομάδα, πιθανότητα την προσεχή Τρίτη, για να αποφασιστεί τι ακριβώς θα προταθεί στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Θυμίζουμε όλο το θέμα καθυστερεί και ουσιαστικά μπλοκάρει καθώς υπάρχουν ομάδες που κατέθεσαν ενστάσεις και προσφυγές. Οι εκκρεμοδικίες αφορούν τα Χανιά, τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ φέρεται και η Κέρκυρα να κινείται στον ίδιο δρόμο.

Eπίσης νεα παράταση (αφού όλα είναι στον αέρα) προκύπτει και στις δηλώσεις συμμετοχής από 28/8 σε 7/9. Όλες οι ομάδες πρέπει να καταθέσουν δηλώσεις συμμετοχής, να πληρώσουν τα παράβολα. Πρέπει να μάθουν το μετοχικό προφανώς πρώτα για να ξέρουν αν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.