Εξ’αρχής ο Α.Ο Τρίκαλα είχε εκφράσει την αντίθεσή του προς κάθε μορφή αναδιάρθρωσης στη Β’ Εθνική κατηγορία

Οι κυανέρυθροι στηρίζουν την προσφυγή των Χανίων ,με τους Κρητικούς να αντιτίθενται και εκείνοι στην προσθήκη ομάδων στο πρωτάθλημα και την κατηγορία να απαρτίζεται από 18 συνολικά συλλόγους.

Η συγκεκριμένη προσφυγή αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή και όπως γίνεται κατανοητό στον Α.Ο Τρίκαλα αναμένουν ότι θα υπάρξει θετική εξέλιξη που θα έχει ως αποτέλεσμα την εκ νέου διεξαγωγή της SL2 με 12 ομάδες.

Η διοίκηση του Α.Ο Τρίκαλα, όπως και των Χανίων, αλλά και άλλων ομάδων εκφράζουν την αντίθεσή τους ως προς την πρόσθεση άλλων 6 ομάδων, τονίζοντας ότι στην περίπτωση αυτή τα έξοδα θα είναι δυσβάσταχτα, αφού θα υπάρξουν επιπλέον ταξίδια και διανυκτερεύσεις, τη στιγμή που τα έσοδα θα είναι μηδαμινά, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα αναμένεται να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ίσως και εξ’ολοκλήρου.

Πηγή: trikalascore.gr

Mμετά από όλα αυτά το κουβάρι της περιβόητης αναδιάρθρωσης μπλέκεται ακόμα πιο πολύ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να έχει το τελευταίο λόγο. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η συνένωση των δύο κατηγοριών κερδίζει και πάλι έδαφος. Oι ενστάσεις πηγαίνουν σύννεφο…

Αναλυτικά έχουμε και λέμε

  1. Η Κέρκυρα αξιώνει πρωτάθλημα με 2 ομίλους στην SL2 και κατάργηση της FL

2. O Απόλλωνας Πόντου ζητά είτε 2 ομίλους στην SL2 ή να τοποθετηθεί στις θέσεις 17-18

3. Τα Χανιά πατούν πάνω στην προκήρυξη και θέλουν 12 ομάδες στην SL2 και τη νέα σεζόν

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.