Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη χρονιά στις αγωνιστικές τού υποχρεώσεις ο ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ ΖΑΚΎΝΘΟΥ κατακτώντας 10 μετάλλια στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ταεκβοντό που έγινε στη Χαλκίδα στις 16-18 Φεβρουαρίου 2024.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές του Ζακυνθινού συλλόγου επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την άριστη αγωνιστική τούς κατάσταση και την καθιέρωση τους στις υψηλές θέσεις των πρωταθλημάτων που αγωνίζονται αφού και αυτή τη φορά κατάφεραν να φτάσουν σε 6 τελικούς κατακτώντας 4 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια καθώς και σε 4 ημιτελικούς κατακτώντας 4 χάλκινα μετάλλια.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν:

ΜΠΟΥΡΛΕΣΣΑ ΝΕΛΙΝΑ

ΖΟΥΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΎΣΗΣ

ΕΓΓΛΈΖΟΣ ΔΙΟΝΎΣΗΣ

ΚΛΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν:

ΜΠΟΥΡΛΕΣΣΑ ΝΕΛΙΝΑ

ΧΟΝΤΑΪ ΝΤΆΝΥ

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν:

ΧΑΪΚΆΛΗ ΡΕΒΈΚΑ

ΓΙΑΤΡΆ ΑΘΗΝΑ

ΚΑΨΑΣΚΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΊ Η ΙΔΙΑΊΤΕΡΗΣ ΣΗΜΑΣΊΑΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΗΣ ΑΘΛΉΤΡΙΑΣ ΜΠΟΥΡΛΕΣΣΑ ΝΕΛΙΝΑΣ Η ΟΠΟΊΑ ΑΓΩΝΊΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΝΕΑΝΊΔΩΝ ΠΟΥ ΗΛΙΚΙΑΚΆ ΑΝΟΊΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΌ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΚΑΤΑΚΤΏΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ ήταν  οι:

ΝΤΑΛΑΝΗΣ ΝΊΚΟΣ

ΚΛΑΔΗΣ ΔΙΟΝΎΣΗΣ

ΠΟΎΛΙ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΛΊΚΑ ΓΚΕΡΤΙ

ΚΟΎΤΣΗΣ ΠΈΤΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑ ΤΖΈΝΗ

ΖΟΛΑΝΙ ΚΡΙΣΑ

ΧΑΤΖΉ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΣΙΠΗΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις φτάνοντας μια θέση πριν τα μετάλλια.

Ο ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ ΖΑΚΎΝΘΟΥ για άλλη μια φορά μέσα από την αγωνιστικότητα και το ήθος των αθλητριών και των αθλητών του κέρδισε τα συγχαρητήρια αθλητών προπονητών αλλά και της διοίκησης της ομοσπονδίας για την πρόοδο του σε όλα τα επίπεδα.

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα τους το ήθος τους και τις επιτυχίες και ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη τούς καιτην υποστήριξη τούς.

Επίσης ευχαριστεί για άλλη μια φορά το ταξιδιωτικό γραφείο CHIONIS TOURS και τον κύριο ΚΊΜΩΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ καθώς και τη  LEVANTE FERRIES που πάντα στέκονται βοηθοί και υποστηρικτές των μετακινήσεων του συλλόγου καθώς και τον κύριο ΑΚΤΥΠΗ ΑΝΑΣΤΗ που πάντα με ασφάλεια με κατανόηση και με αγάπη μας οδηγεί με το στόλο της ANASTIS TRANSPORT στον κάθε προορισμό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.