Ο προπονητής της Ζακύνθου Στάθης Καραμαλίκης μίλησε στο τέλος του αγώνα για τη νίκη της ομάδας του και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του που εν μέσω προετοιμασίας είναι αναγκασμένοι να παίζουν επίσημα ματς τα οποία θα πρέπει να τα κερδίζουν. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Αστέρα Σταυρού Βαγγέλης Λέντας μίλησε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και αδίκησε τον εαυτό της καθώς ηττήθηκε από μιάμιση φάση στο ματς!

Στάθης Καραμαλίκης (Προπονητής Ζακύνθου)

“Είμαστε μια ομάδα με ένα μήνα περίπου προετοιμασίας με παίκτες που ενσωματώθηκαν κατά την διάρκεια αυτής. Έχουμε δώσει 2 μόνο επίσημα παιχνίδια, ένα κυπέλλου και ένα για το πρωτάθλημα. θέλω λοιπόν να πω το εξής, ότι η ομάδα είναι αρκετά επιβαρυμένη και πρέπει εμείς που ήδη συνεχίζουμε την προετοιμασία, πρέπει να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους σε επίσημα παιχνίδια. Και καταλαβαίνετε ότι ο πήχης είναι πάρα πολύ υψηλός, πόσο μάλλον δε όταν θα πρέπει να κερδίσεις στην έδρα σου σε ένα πρωτάθλημα που θα έχει μακρύ δρόμο. Έτσι λοιπόν η μικρή διάρκεια προετοιμασίας δυσκολεύει την ομάδα και φαντάζομαι όλες τις ομάδες, διότι μέσα από αυτό το κομμάτι πρέπει να παίρνεις αποτελέσματα. Για αυτό τον λόγο θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ανταποκρίθηκαν, πήραν το ματς και έφεραν τους τρεις πρώτους βαθμούς. Και αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο για αυτά τα παιδιά να κάνουν προετοιμασία και ταυτόχρονα να κερδίζουν τα ματς παίζοντας με το μαχαίρι στο λαιμό. Αυτή την στιγμή η ομάδα θα φορμαριστεί μέσα από τα επίσημα παιχνίδια. Την Τετάρτη θα αγωνιστούμε με τη Νίκη Βόλου με έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική, πάλι από αυτά τα παιδιά θα ζητήσουμε να κερδίσουν, γιατί αυτό πρέπει να περάσει και μέσα στο dna της ομάδας. Μέσα λοιπόν από αυτά τα ματς θα κάνουμε και την προετοιμασία και για το πόσο αυτό θα χρειαστεί θα το δούμε στην πορεία, μπορεί και έναν μήνα ακόμα. Γιατί μέσα από αυτή την διαχείριση πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί αυτό που προσπαθούμε να φτιάξουμε. Να πω ότι το ρόστερ της ομάδας έχει ολοκληρωθεί”.

Βαγγέλης Λέντας προπονητής Αστέρας Σταυρού

“Ήταν ξεκάθαρο όποιος ήταν στο γήπεδο, είδε ότι μια ομάδα προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει και αυτή η ομάδα ήμασταν εμείς. Δεν γνωρίζω το βαθμό ετοιμότητας της Ζακύνθου, είδα όμως ότι δεν είχε δυνάμεις και χάσαμε το ματς με μιάμιση ευκαιρία που έκανε ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα, δεν απειληθήκαμε καθόλου για 90 λεπτά. Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, πήραμε τις περισσότερες μονομαχίες και νομίζω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας σήμερα και από την εικόνα μας θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε την απειρία της κατηγορίας, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου γιατί θα έδωσαν όλα, γιατί αυτό το παιχνίδι είναι ένα μάθημα για εμάς και πρέπει να αποκτήσουμε την εμπειρία για να μπορέσουμε από αυτά τα ματς μα παίρνουμε βαθμούς”.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.