Με ανακοίνωση-δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ίδιος ο κος Σταύρος Κακολύρης απαντά στους ισχυρισμούς του Νίκου Κοντονή ότι είναι εχθρός της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος για το θέμα της κλειστής κερκίδας που έχει δημιουργηθεί . Ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου κάνει μια αναφορά για τα έργα που επί των ημερών του έχουν πραγματοποιηθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του νησιού, ενώ για το θέμα της κλειστής κερκίδας και τις δηλώσεις Κοντονή ότι είναι εχθρός της ομάδας, προτρέπει τον τελευταίο να ενημερωθεί από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες για το πρόβλημα που υπάρχει στις κερκίδες (έκθεση αυτοψίας Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού 28/01/2009-στατική επάρκεια κερκίδων).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σταύρου Κακολύρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε απάντηση των επικρίσεων  που δέχτηκα από τον Κ. Κοντονή , θεωρώ σκόπιμο να απαντήσω όχι ως απολογία αλλά ως ανάγκη να ενημερώσω τους συνδημότες μου.

Από τον Σεπτέμβρη 2020 που έχω αναλάβει υπεύθυνος Αθλητισμός στον Δήμο Ζακύνθου έως και σήμερα έχουν δρομολογηθεί και επιτευχθεί σημαντικά έργα στον τομέα των υποδομών του αθλητισμού στο νησί μας :

1)Ανακατασκευή του γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην περιοχή  του Αγ.Χαραλάμπους

2)ανακατασκευή στο γήπεδο 5Χ5 στην περιοχή του Αγ.Χαραλάμπους

3)ανακατασκευή   στο γήπεδο τένις στο Εθνικό Στάδιο Ζακύνθου

4)Συντήρηση αποδυτηρίων και αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Μαχαιράδου (αλλαγή σκεπής-πάγκοι-καινούρια καθίσματα κερκίδας –ελαιοχρωματισμός αποδυτηρίων-χτένισμα και ρίψη νέου καουτσούκ)

5)Επισκευή αποδυτηρίων και αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο Λιθακιάς

(αποξήλωση παλιού πατώματος και τοποθέτηση νέου –νέοι πάγκοι-νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση-χτένισμα και ρίψη νέου καουτσούκ)

6)Επισκευή και συντήρηση στο γήπεδο Αγγερικού (τοποθέτηση νέας σκεπής αποδυτηρίων-νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση-χτένισμα και ρίψη νέου καουτσούκ)

7)Συντήρηση γηπέδου Βολιμών (επισκευή κερκίδας –επισκευή πάγκου παιχτών)

8)Εθνικό Στάδιο Ζακύνθου-Ανακατασκευή των παλαιών αποδυτηρίων (ελαιοχρωματισμός-συγκόλληση και αντικατάσταση στα  κάγκελα της κερκίδας-ένταξη στο πρόγραμμα Τρίτσης για τη στατική μελέτη και αποκατάσταση των κερκίδων-διευθέτηση  άδειας αυθαιρέτων)

9)τοποθέτηση για πρώτη φορά απινιδωτών σε όλα τα γήπεδα του νησιού

10)επισκευή κλειστού γυμναστηρίου Παναγούλας από τον Ιανό

Είμαι σε επαφή  με ολους τους προέδρους των αθλητικών ομάδων για να διευθετήσουμε  προβλήματα που τυχόν προκύπτουν.

Αυτή είναι η απάντησή μου στους ισχυρισμούς του κ. Κοντονή ότι  « δεν έχω καμιά σχέση με τον αθλητισμό και δεν είμαι αθλητικός».

 Καλό θα ήταν  προτού ο κ. Κοντονής εκτοξεύσει ανυπόστατες  κατηγορίες προς το πρόσωπό μου λέγοντας ότι είμαι «εχθρός της ομάδας» να ενημερωθεί από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες για το πρόβλημα που υπάρχει στις κερκίδες (έκθεση αυτοψίας Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού 28/01/2009-στατική επάρκεια κερκίδων).

Διευκρινίζω ότι στην αρχή κάθε αγωνιστικής σεζόν οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες ελέγχουν τα στάδια έτσι ώστε να γίνονται άμεσα οι παρεμβάσεις που χρειάζονται και να δίνεται η σχετική άδεια λειτουργίας των γηπέδων.

Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και φέτος στο Εθνικό Στάδιο , ενημερώθηκαν και πραγματοποίησαν αυτοψία για το πρόβλημα στη συγκεκριμένη κερκίδα οι αρμόδιοι φορείς (Διευθυντής Αστυνομικής Δ/νσης Ζακύνθου-Δ/ντής Πυροσβεστικού σώματος-Δήμαρχος Ζακύνθου-Πρόεδρος ΑΠΣ Zάκυνθος  κ. Γούναρης και τα μέλη κ. Κόκλας και κ. Κορωνιός ).

Η συλλογική απόφαση ήταν να κλείσει με κάγκελα η κερκίδα και να ενημερωθεί  η super league μέχρι την αποκατάστασή της (οι υπεύθυνοι του ΑΠΣ ήταν ενήμεροι).

Αν λοιπόν εγώ ήμουν  «εχθρός της ομάδας»  δεν θα προσπαθούσα να πάρει επιχορήγηση η ομάδα από τον Δήμο.

Θα πρέπει να γνωρίζει ο Ζακυνθινός λαός την αλήθεια και όχι τα ψεύδη που ο κάθε υπεύθυνος –ανεύθυνος εκτοξεύει.

Είμαι υπεύθυνος αθλητισμού για όλον τον Δήμο της Ζακύνθου και για όλες τις ομάδες  και όχι επιλεκτικά για μία.

Έχω αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον μου για τον Αθλητισμό  και σε αυτή την κατεύθυνση  σας καλώ  να συμπαραταχθείτε μαζί μας και εσείς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το καλό του  αθλητισμού και του νησιού μας.

Σε σχέση με την παρουσία μου στα γήπεδα οι φίλαθλοι γνωρίζουν……

Ο Πρόεδρος   Δ.Σ. & Υπεύθυνος Αθλητισμού Ζακύνθου

Σταύρος Κακολύρης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.