Για άλλη μια φορά οι γυναίκες της Ιστορικής ομάδας της Δόξας Πηγαδακίων θα συμμετέχουν στο πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της το Δ.Σ με ανάρτηση στο Facebook. H προθεσμία για να υποβληθούν τα έγγραφα αλλά και το παράβολο που  λήγει στις 14/9.

Η ομάδα έχει  κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μπορέσει μαζέψει χρήματα έτσι ώστε να βοηθηθεί η ομάδα. Έχουν τυπωθεί κάρτες διαρκείας και βρίσκονται ήδη στην κυκλοφορία. Κάρτες θα υπάρχουν και στην ΕΠΣ Ζακύνθου.

Ευχαριστήρια σε αυτούς που βοηθούν την ομάδα.

Το δ.σ. της Δόξας Πηγαδακίων θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Λ. Νιοτόπουλο και τον Δήμαρχο κ. Π. Κολοκοτσά, καθώς και τον Υπεύθυνο Αθλητισμού κ. Ι. Στάθη που δέχθηκαν αντιπροσωπεία του συλλόγου και άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Επίσης το Ζακυνθινό σωματείο ευχαριστεί το μέλος της ΕΠΣ Ζακύνθου και υπεύθυνο της επιτροπής Πρωταθλήματος Δημήτρη Στραβόλαιμο που συνόδευσε την αντιπροσωπεία του συλλόγου στη συνάντηση με τον Δήμαρχο, υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα. Το δ.σ. της Δόξας τονίζει πως τα τελευταία 4 χρόνια υπήρξε στήριγμα στην υλοποίηση των δράσεών μας και για αυτό τον νιώθουμε ΔΙΚΟ ΜΑΣ άνθρωπο.

 

Περίοδος 2017 – 2018

Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών για τη περίοδο 2017-2018 θα διεξαχθεί σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.
Τα πρωταθλήματα της Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών για τη περίοδο 2017-2018 θα ενοποιηθούν και το πρωτάθλημα της νέας Β΄ Κατηγορίας που θα προκύψει θα διεξαχθεί σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Το σύνολο των ομάδων που θα συμμετάσχουν στις δύο νέες Κατηγορίες και ο προβιβασμός και υποβιβασμός των ομάδων θα καθορισθεί με συμπληρωματική Προκήρυξη
μετά την υποβολή Δηλώσεων Συμμετοχής όλων των ομάδων και στις τρείς Κατηγορίες Γυναικείου ποδοσφαίρου για τη περίοδο 2016-2017.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.