Δευτέρα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα παιχτεί το ντέρμπι της αναδιάρθρωσης σε Super League 2 και Football League.

Η αναδιάρθρωση σε Super Leaugue 2 και Football League παραμένει σε εκκρεμότητα και μεταφέρεται τη Δευτέρα το απόγευμα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Στη συνεδρίαση που έχει οριστεί να γίνει αύριο στις 17:00 θα κριθούν πολλά αναφορικά με τις προσφυγές τις οποίες κατέθεσαν ομάδες κατά των αποφάσεων της ΕΠΟ.

Ειδικότερα και κατά περίπτωση έχουν προσφύγει τα Χανιά, η Κέρκυρα και ο Απόλλων Πόντου, ενώ υπάρχει και πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της Ομοσπονδίας από τον Απόλλωνα Λάρισα και επτά ομάδες της Football League.

Θυμίζουμε ότι η ΕΠΟ στην Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να αυξηθούν οι ομάδες της SL2 από 12 σε 18 και η Football League να έχει 16 ομάδες αντί για 14.

Προκειμένου να προχωρήσει η απόφαση αυτή για την SL2, θα υποβιβαστούν Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου και θα προβιβαστούν οι 8 πρώτοι από την Football League.

Σε ό,τι αφορά την Football League και την κατάργησή της η ΕΠΟ έστειλε σχετικό αίτημα στον Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος περιμένει εξηγήσεις από την Ομοσπονδία αλλά και οριστική απόφαση από τη διοργανώτρια με βάσει την πρόσφατη τροπολογία των 3/4 του ΔΣ.

Δύο όμιλοι στην SL2 μπορούν να προκύψουν μόνο εφόσον καταργηθεί η FL κάτι για το οποίο απαιτείται σχετική τροποποίηση του νόμου εκ μέρους του υφυπουργού Αθλητισμού.

Σε κάθε περίπτωση ξημερώνει… μεγάλη εβδομάδα για το μέλλον των κατηγοριών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τη Δευτέρα θα υπάρξει και τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για το θέμα που ανέκυψε με τον τελικό του Κυπέλλου, και όχι μόνο….

mikriliga.com

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.