Δείτε εδώ στον σύνδεσμο του ΠΣΑΠ για τον Λεωνίδα

Στην τελική ευθεία μπαίνει το ταξίδι του Λεωνίδα Κουτσούκη με προορισμό την Ελπίδα… Μόνο που ο παίκτης της Ζακύνθου δεν θα μεταβεί τελικά στην Βοστώνη των ΗΠΑ αλλά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Αμβούργο της Γερμανίας…Αυτή  την στιγμή.  Ο ποδοσφαιριστής από τη Ζάκυνθο που πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία χρειάζεται άμεσα θεραπεία για να γίνει καλά, με το τελευταίο διάστημα να γίνονται διάφορες ενέργειες και δράσεις για να καταφέρει να κάνει το μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό και να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αυτή την στιγμή η θεραπεία που κάνει στο  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα έχει ολοκληρωθεί… Αυτο που περιμένει η οικογένεια αλλά και ο ίδιος ο Λεωνίδας είναι να πάρει το “πράσινο φως” από το εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Αμβούργο για να μπορέσει να ταξιδέψει εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες το ταξίδι μπορεί να γίνει τις επόμενες ημέρες. Η διαμονή εκεί δεν θα είναι και τόσο εύκολη καθώς δεν υπάρχουν σπίτια προς ενοικίαση κοντά στο ιατρικό αυτό κέντρο…

Η μεταμόσχευση θα διαρκέσει τουλάχιστον 1 μήνα αλλά μετά ο Λεωνίδας θα πρέπει να βρίσκεται για άλλους 4 περίπου μήνες εκεί για να κάνει καθημερινά τις απαραίτητες εξετάσεις! Αυτό από μόνο του λέει πολλά καθώς τα έξοδα θα είναι πολύ μεγάλα για αυτό η οικογένεια θα χρειαστεί την οικονομική στήριξη όλων μας στην προσπάθεια που γίνεται… Τα χρήματα αυτά που απαιτούνται δεν έχουν ακόμη μαζευτεί και θα χρειαστεί από όλη την κοινωνία μια ύστατη προσπάθεια!

Παρόλα αυτά στον αγώνα που κάνει ο νεαρός παίκτης της Ζακύνθου  δεν είναι μόνος του, αφού του έχουν συμπαρασταθεί αθλητικοί φορείς από το νησί μας αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, όπως ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών που στάθηκε από το ξεκίνημα αρωγός στην προσπάθεια του αλλά και Έλληνες ποδοσφαιριστές έξω από την Ελλάδα. άλλα και ο πρόεδρος και γιατρός της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η οικονομική συμπαράσταση που χρειάζεται η οικογένεια του Λεωνίδα είναι μεγάλη, με όσους θέλουν να βοηθούν σε αυτόν τον λογαριασμό:

«ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.