Το θέμα του ΑΟ Τσιλιβή για την υπόθεση των τεσσάρων δελτίων έχει ατονήσει στο νησί και στα ποδοσφαιρικά στέκια, όμως δεν έχει ατονήσει στα εν Αθήναις γραφεία και αυτά που βρίσκονται στο πάρκο Γουδή. Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή που δίκασε την υπόθεση είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και αυτό θα είναι να μεταφέρει την υπόθεση στην επιτροπή Δεοντολογίας.

Από την ημέρα που μιλήθηκε η υπόθεση στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (ΕΙΠ) έχουν περάσει 12 ημέρες και κάτι. Αυτή την στιγμή ολοκληρώθηκε η διαδικασία απομαγνητοφώνησης των όσων ειπώθηκαν στην αίθουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες όλη η δικογραφία είναι 150 σελίδες!!! Αριθμός αρκετά μεγάλος που δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης!  Ο ογκώδης αυτός ο φάκελος θα σταλεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας την Τρίτη 25 Φλεβάρη, η οποία θα αρχίσει σε πρώτη φάση τον δικό της διερευνητικό έλεγχο.

Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα καλεστούν όλοι οι υπεύθυνοι της υπόθεσης για να καταθέσουν όλα αυτά που ξέρουν και έλαβαν χώρα στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου για τις 4 υποθέσεις (Papa kostaq, Ελέζι, Μαρούδα και Μύρτα). Ο χρόνος που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να βγει η απόφαση δεν μπορεί ακόμα να αποσαφηνιστεί καθώς υπάρχει πιθανότητα να εμπλακούν και άλλες ομάδες (2-3 τον αριθμό) που θα προσκομίσουν αίτηση ότι έχουν έννομο συμφέρον να παραστούν στο δικαστήριο της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.