Ένα πολύ όμορφο τουρνουά ποδοσφαίρου διοργάνωσε η Δόξα Πηγαδακιών, την περίοδο των εορτών του Πάσχα στο νησί της Ζακύνθου. Σε αυτό στο τουρνουά πήραν μέρος πέντε σύλλογοι. Από το νησί της Ζακύνθου η Δόξα Πηγαδακίων και ο ΑΟ Τσιλιβή και εκτός νησιού, η Θήβα, ο Πατίστας Καλαμάτας και ο Πέλοπας Ηλείας.  

Στην ανάρτηση του ο προπονητής των ακαδημιών και στέλεχος της Δόξας Πηγαδακίων Ανδρέας Γκούσκος αναφέρθηκε στους αγώνες που στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και είχαν σημαντική συμμετοχή από παιδιά.

Η ανάρτηση του:

“Σεβόμενοι λοιπόν τους μικρούς μας αθλητές, τους γονείς, μα κυρίως τις αμέτρητες ώρες προπονήσεων, οργανώσαμε για την περίοδο του Πάσχα, ένα τουρνουά ποδοσφαίρου στις ηλικίες κ16, κ14, κ12, κ10 και κ8.

Σε αυτό συμμετείχαν 5 ακαδημίες ποδοσφαίρου.

( ΑΟ Θήβα, Πατιστα Καλαμάτα και Πελοψ Πελοπιου Ηλείας, καθώς και η Ακαδημία από το νησί μας, ο ΑΟ Τσιλιβί και εννοείται και εμείς.)

Έγιναν μέσα σε τρεις ημέρες, 30 αγώνες παιδικού ποδοσφαίρου, όπου συμμετείχαν πάνω από 300 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, σε αυτές τις ηλικίες.

Ευχαριστούμε θερμά, τους πρωταγωνιστές που είναι το σύνολο αυτών των παιδιών.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς τους , που τα υποστήριξαν στην συμμετοχή τους , στους αγώνες αυτούς.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες προπονητές σε όλες τις ακαδημίες που συμμετείχαν.

Ευχαριστούμε τους γιατρούς αγώνων καθώς και τον Ορθοπεδικό γιατρό κύριο Βρύζα στο Γ.Ν. Ζακύνθου , που χρειάστηκε για κάποιους τραυματισμούς.

Τέλος, ευχαριστούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού που ήρθε και παρακολούθησε και χειροκρότησε την προσπάθεια των ομάδων στους αγώνες αυτούς.

Ειδική μνεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ, στα 3 κορίτσια τις ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του νησιού μας, που στήριξαν εθελοντικά την προσπάθεια αυτή, καθώς και στην γνωστή σε όλους μας, Αναστασία Κορφιατη, για την πολυεπίπεδη παρουσία τις, στους αγώνες.

Προφανώς και στους προπονητές του συλλόγου μας , της Δόξας Πηγαδακιων Ζακύνθου , Γιάννη Ψαρρη και Στάθη Καραμαλικη.

Σαφώς, και δεν χρειάζεται σε κάτι όμορφο, να προβάλλονται τα αρνητικά, αλλά αλγεινή εντύπωση αφήνει για μια ακόμη φορά η έλλειψη διάθεσης βοήθειας και συνεργασίας από θεσμικούς παράγοντες αθλητισμού, που δεν ήρθαν ούτε ως φίλαθλοι, από τον χώρο. Για ουσιαστική βοήθεια, ούτε λόγος. Δίνουμε ραντεβού ξανά για το επόμενο”

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.