Ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Πρόεδρος της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης και ο ιδιοκτήτης του Ζακυνθιακού Στράτος Κουρούμαλος, έχουν κάνει προχωρημένες συζητήσεις για να υπάρξει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα!

Συνάντηση και ενημέρωση στο Μουσικό γυμνάσιο στις 17.45 την Κυριακή 30/10  θα κάνει ο Πρόεδρος της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης για την αυτή την συνεργασία. Επίσης ο κος Γούναρης θα αναφερθεί και στα γεγονότα και στα πρόσωπα που έριξαν την ομάδα…

 

Η σοφή ρήση ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται ταιριάζει απόλυτα πλέον στην ομάδα της Ζακύνθου…

Μετά το ανελέητο κυνήγημα από το σύστημα και τον άδικο υποβιβασμό μέσω δικαστηρίων η Ζάκυνθος βρέθηκε για λίγες ώρες εξαφανισμένη από τον ποδοσφαιρικό χάρτη…

Το όνομα, και η ιστορία του Συλλόγου πήγαν να εξαφανιστούν από αυτούς που πρεσβεύουν και υπηρετούν ένα διεφθαρμένο διευθυντήριο σε όλες του τις κλίμακες…

Όμως υπάρχει ελπίδα, υπάρχει κάτι που μπορεί όταν θα γεννηθεί να δώσει και πάλι όραμα στους απανταχού φίλους της ομάδας.

Μπορεί αυτό που θα έρθει να είναι πιο δυνατό πιο υγειές και χωρίς τα βάρη του παρελθόντος!

Μπορεί ο κύκλος των τελευταίων 10 χρόνων να έκλεισε, όμως όπως όλα δείχνουν ανοίγεται ένας άλλος, για την ιστορική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης και ο ιδιοκτήτης του Ζακυνθιακού Στράτος Κουρούμαλος μετά από διαβουλεύσεις και συζητήσεις 2 ημερών είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν για μια συνεργασία που θα αλλάξει τα δεδομένα, όχι μόνο στην μεγάλη ομάδα του νησιού αλλά και στο τοπικό ζακυνθινό ποδόσφαιρο!

Οι δύο άνδρες άφησαν το παρελθόν στην άκρη και αυτά που τους χώρισαν και κοίταξαν το μέλλον και αυτά που τους ενώνουν και από ότι φάνηκε αυτά είναι πολλά!

Ζάκυνθος και Ζακυνθιακός οδεύουν σε μια συνένωση που θα δημιουργήσει νέες συνθήκες στο Ζακυνθινό ποδόσφαιρο, σε επίπεδο μεγάλης ομάδας, σε επίπεδο τοπικού πρωταθλήματος και σε επίπεδο Ακαδημιών (υποδομών), σε αυτό το κομμάτι μπαίνουν και οι Ακαδημίες του Απόλλωνα και ο Σπύρος Φιορεντίνος.

Το τι ακριβώς προβλέπει αυτή η γιγάντια συμφωνία δε έχει ακόμη διαρρεύσει.

Αυτό θα γίνει την Κυριακή στις 17.45 στο Μουσικό Γυμνάσιο εκεί που θα γίνει η Γενική Συνέλευση της Ζακύνθου, στην συγκέντρωση αυτή ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Γούναρης, θα αναλύσει το πλάνο της συμφωνίας και θα ενημερώσει τον κόσμο το τι ακριβώς θα γίνει από εδώ και στο εξής.

Επίσης στην συγκέντρωση θα είναι ο Στράτος Κουρούμαλος ο οποίος θα μιλήσει για όλα αυτά που έχουν συμφωνηθεί.

Για αυτό τον λόγο όλοι οι φίλοι της ομάδας πρέπει να βρίσκονται στο Μουσικό για να ακούσουν τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.