Ένα χαρτί κλητήριο θέσπισμα από το γραφείο μεταγραφών ιδιότητας ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ που δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος ήταν ικανό να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ομάδα της Ζακύνθου καθώς 5 δελτία ποδοσφαιριστών της ανακλήθηκαν χωρίς να γνωρίζει κάτι η ΠΑΕ αφού το χαρτί (ειδοποιητήριο) βρήκε τον κανονικό παραλήπτη!

Το αποτέλεσμα ήταν η Ζάκυνθος να δικαστεί ερήμην με ανάκληση των δελτίων! Για τον λόγο αυτό μίλησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην αθλητική εκπομπή “Ελ κλάσικο” στο ραδιόφωνο του ΕΡΜΗ ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Κώστας Μαρίνος Ξανθός, ο πρώην πρόεδρος της Ζακύνθου Διονύσιος Βυθούλκας (Πολυχρόνης) και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος Στέλιος Γούναρης. Ο καθένας τοποθετήθηκε και εξέφρασε την δική του άποψη, όμως το έγγραφο “φάντασμα” δεν έχει βρεθεί έως τώρα!

 

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν

Κώστας Μαρίνος Ξανθός: Το έγγραφο ποτέ δεν ‘έφτασε στα χέρια μου…

Ο κος Ξανθός θέλησε να τοποθετηθεί για αυτό το θέμα διότι όπως είπε ακούγεται το όνομα του χωρίς ο ίδιος να έχει κάνει κάτι το μεμπτό… Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της Ζακυνθινής Ενωσης παραδέχτηκε ότι η γραμματεία της ΕΠΟ έστειλε λανθασμένα το έγγραφο που προοριζόταν για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος στην ΕΠΣ Ζακύνθου, στις 22/3/2016, μια ημέρα μετά κατά τα λεγόμενα του πρώην προέδρου η γραμματεία της ΕΠΟ έκανε ορθή επανάληψη και έστειλε το έγγραφο 8 φορές στο fax της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ο ίδιος αν ο υπάλληλος της ΕΠΟ ήταν σίγουρος ότι το έγγραφο παραδόθηκε στον αποστολέα του!

Μάλιστα ο κος Ξανθός δήλωσε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο δεν παραδόθηκε ποτέ στα χέρια του από τον υπάλληλο της Ένωσης Διον. Κλάδη και ότι ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα για ο έγγραφο αλλά και φυσικά για την σοβαρότητα του… Άφησε αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της γραμματείας της Ένωσης λέγοντας ότι ένα από τα προβλήματα που δεν μπόρεσε να λύσει όλα αυτά τα χρόνια ήταν η εύρυθμη λειτουργία του γραφείου φωτογραφίζοντας τον υπάλληλο Διον. Κλάδη ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και σε άλλες περιπτώσεις δεν έκανε σωστά την δουλειά του.

 

Στέλιος Γούναρης: “Ούτε με fax ούτε με άλλο τρόπο ενημερωθήκαμε από την ΕΠΟ”

Στην συνέχεια τοποθετήθηκε για το θέμα της ανάκλησης των δελτίων ο πρόεδρος της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης ο οποίος έριξε ευθύνες στην ΕΠΟ για το πως λειτούργησε η Ομοσπονδία για το θέμα αυτό. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δήλωσε ουδέποτε στα γραφεία της ομάδας  έφτασε τέτοιο έγγραφο και καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του Κώστα Μαρίνου Ξανθού ότι η ΕΠΟ έστειλε 8 φορές με fax το έγγραφο αυτό.

Όπως τόνισε στα γραφεία της ομάδας υπάρχει τέτοιο μηχάνημα που καταγράφει όλες τις επαφές στην μνήμη για τουλάχιστον ένα με δύο μήνες. Επίσης όπως είπε η ΕΠΟ θα μπορούσε να ενημερώσει την διοίκηση είτε με fax είτε τηλεφωνικά ή ακόμη να ενημερώσει ώς όφειλε την διοργανώτρια για ένα τόσο πολύ σοβαρό θέμα.

Ο κος Γούναρης δήλωσε επίσης ότι η Ζάκυνθος περιμένει στην σημερινή ημέρα για να βγει η απόφαση και στην συνέχεια θα ψάξει το θέμα για να διαπιστώσει και να διαλευκάνει αυτό το σοβαρό θέμα…

 

Διον. Βυθούλκας : “Nα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει”

Τηλεφωνική παρέμβαση στην Εκπομπή έκανε ο πρώην πρόεδρος της Ζακύνθου Διον. Βυθούλκας (Πολυχρόνης) ο οποίος ζήτησε να υπάρξει διαλεύκανση της υπόθεσης σε όλους τους τομείς διότι όπως είπε η ομάδα έχει επηρεαστεί από την μη έκδοση των δελτίων. Ο κος Βυθούλκας ήταν καυστικός απέναντι σε όποιους επιχειρούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος και όπως δήλωσε αν δεν κινηθεί η ομάδα δικαστικά θα το κάνει ό ίδιος με αρκετούς φίλους….

Ο πρώην πρόεδρος επιτέθηκε και στο τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η ΕΠΣ Ζακύνθου, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει ονόματα… Αλλά και στο τρόπο που η ΕΠΟ χειρίστηκε το θέμα εις βάρος της ομάδας της Ζακύνθου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.