Η Κυριακή 28/5, είναι μια ιστορική ημέρα για το ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Μια ημέρα όπου στο θρυλικό γήπεδο του Ρομυρίου, μπήκαν οι μπουλτοζες για να γίνει η ανάπλαση και φυσικά η ανακατασκευή του γηπέδου. Ο Δήμος Ζακύνθου, είναι αυτός που θα χρηματοδοτήσει το έργο και αυτός που θα είναι ο επιβλέπων μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Η ανάδοχη εταιρία (Ergonmass) από την Κυριακή το πρωί έχει σηκώσει μανίκια και έχει αρχίσει τις πρώτες εργασίες. Ένα έργο που το είχε εξαγγείλει ο υπεύθυνος αθλητισμού στο νησί Σταύρος Κακολύρης πριν από αρκετό καιρό. Η ανάπλαση του ιστορικού αυτού γηπέδου, θα περιλαμβάνει τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, ανακατασκευή αποδυτηρίων, τοποθέτηση πάγκων, δοκαριών και δικτύων, περίφραξη του χώρου,  ανάπλαση των εξωτερικών χώρων και διαμόρφωση του πάρκινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο θα είναι έτοιμο στα τέλη του Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι η ΕΠΣ Ζακύνθου θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει για τις ομάδες της στο νέο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα ο Δήμος μέσα στο καλοκαίρι θα κατασκευάσει από την αρχή το γήπεδο του Αγγερικού από το πρόγραμμα “Φιλόδημος 2”  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.