Τον Οκτώβριο θα είναι έτοιμο το γήπεδο για να υποδεχτεί και πάλι τους αθλητές

Μετά από χρονοβόρες διαδικασίες και μετά από καθυστερήσεις, άρχισε η αντικατάσταση του παρκέ στο κλειστό γήπεδο της Παναγούλας. Κάλιο αργά παρά πότε λέγανε οι παλιοί… Και είχαν δίκιο. Η εταιρία «Ανταίος» που ανέλαβε το έργο ξεκίνησε το ξήλωμα του παρκέ, με την διαδικασία να έχει προχωρήσει αρκετά. Μετά θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του με νέο αγωνιστικό χώρο ο οποίος θα είναι έτοιμος μέχρι τον Οκτώβριο.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού κόστους 114.000 ευρώ με την σύμβαση να έχει υπογραφεί τον Φλεβάρη του 2019 μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Ζακύνθου. Το συγκεκριμένο έργο, είχε ενταχθεί στα Προγράμματα Δημοσίων Επενδύσεων επί θητείας του κ. Σταύρου  Κοντονή, τότε που ήταν Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Στην τότε συνάντηση το παρών είχε δώσει ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής, ο τότε Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αλλά και ο προηγούμενος Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς.

Έτσι λοιπόν, το γήπεδο  και ο αγωνιστικός χώρος αυτού θα είναι  έτοιμο τον Οκτώβριο όπου και θα παραδοθεί στην αθλητική νεολαία του νησιού μας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.