Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία ήρθε στον χώρο των πολεμικών τεχνών για το νησί της Ζακύνθου. Αυτή την φορά, από τον σπουδαίο αθλητή του Αλκίμαχου Ζακύνθου Θεμιστοκλή Τσώλα ο οποίος κατέκτησε τον χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταε κβο ντό εφήβων νεανίδων που έγινε στη Χαλκίδα το περασμένο Σαββατοκύριακο.  Ο αθλητής του ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ ΖΑΚΎΝΘΟΥ κατέκτησε την τρίτη θέση και το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία του παίρνοντας επίσης και την επιπλέον μοριοδότηση για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Σε μια από τις πιο δύσκολες κατηγορίες στην ηλικία του με συμμετοχή των 23 καλύτερων αθλητών στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων 6 αθλητών με πανευρωπαϊκές διακρίσεις ο  Θεμιστοκλής κατάφερε με εκπληκτικές εμφανίσεις να ανέβει στο βάθρο των νικητών αφήνοντας εκτός βάθρου μεγάλα ονόματα της κατηγορίας του με σημαντικές διακρίσεις  σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η επιμονή του με  τις συμμετοχές του σε όλα τα πρωταθλήματα που διεξήχθησαν φέτος. Η προσήλωση του στις σωματικές και  διατροφικές ανάγκες αυτής της δύσκολης κατηγορίας. Η απαρέγκλιτη και πίστη τήρηση των προγραμμάτων προπονήσεων και η αμέριστη συμπαράσταση των γονιών του σε όλα τα επίπεδα ήταν όλα αυτά τα εφόδια που συντρόφευαν τον αθλητή τού ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ ΖΑΚΎΝΘΟΥ σε όλη του την πορεία του μέχρι να γίνει Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΉΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Τι ΔΣ του συλλόγου καθώς και οι προπονητές εκφράζουν την χαρά και την ικανοποίηση τους για τη μεγάλη επιτυχία του ΤΣΩΛΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ  . Συγχαίρουν τον ίδιο προσωπικά για την άρτια αγωνιστική του συμπεριφορά και αντιμετώπιση αυτών των δύσκολων και απαιτητικών αγώνων καθώς και για το ήθος και το χαρακτήρα του που αναγνωρίστηκε ακόμα και από τους αντιπάλους του αλλά και από τους γονείς τους.

Επίσης συγχαίρει και ευχαριστεί την Κυρία ΚΑΡΔΑΡΗ ΜΑΥΡΑ και τον Κύριο ΤΣΩΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ γονείς του Θεμιστοκλή  για το επίπεδο διαπαιδαγώγηση του παιδιού τους καθώς  και την αμέριστη και αγόγγυστη βοήθεια που του παρέχουν. Τέλος εύχεται η επιτυχία αυτή  του Θεμιστοκλή σε όλα τα επίπεδα να εμπνεύσει και όλα τα υπόλοιπα παιδιά για να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους προς τους στόχους τους.

Το ευχαριστώ του Θεμιστοκλή Τσώλα

Ο χάλκινος πρωταθλητής Ελλάδος του πανελληνίου  πρωταθλήματος εφηβων-νεανιδων του tae kwo do  Τσώλας Θεμιστοκλής κάτοχος μαύρης ζώνης(1 Dan) σε δήλωση του αναφέρει:

“Είμαι χαρούμενος. ικανοποιημένος και δικαιωμένος για αυτήν την μεγάλη  επιτυχία οπού μετά την κατάκτηση χρυσών, ασημένιων και χάλκινων μεταλλίων σε πανελλήνια κύπελλα και διασυλλογικά πρωταθλήματα κατάφερα να κατακτήσω το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων όπου ήταν ένας από τους μεγάλους μου στόχους.  Μια επιτυχία που μου δίνει την δυνατότητα της επιπλέον μοριοδότησης  20% στην εισαγωγή μoυ στα ΤΕΦΑΑ  όπου είναι ένας από τους μελλοντικούς μου στόχους .

Όλες μου αυτές οι επιτυχίες ήταν αποτέλεσμα επίμονης, υπομονής, σκληρής δουλειάς και προσήλωσης στον στόχο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα τα δυο τελευταία χρόνια με τους τραυματισμούς μου  και τουs περιορισμούς λόγω του COVID.Σε όλη αυτήν την πορεία δεν ήμουν μόνος αλλά υπήρχαν άνθρωποι που με πίστεψαν και με στήριξαν   τους οφείλω πολλά για αυτό θα ήθελα να τους ευχαριστήσω.

Τον προπονητή μου κύριο Διονύσιο Παπαδάτο που είμαστε συνοδοιπόροι  όλα αυτά τα χρόνια, μαζί και στις επιτυχίες και τις αποτυχίες κατέχει μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες μου . Στον μεγάλο δάσκαλο κύριο Κώστα Τζιδημόπουλο και πρώην προπονητή της εθνικής που με τις γνώσης του και την εμπειρία του με βοήθησε στην εξέλιξη μου φέρνοντας μεγάλουs αθλητές στα camp προετοιμασίας που διοργάνωνε και  συμμετείχα οπωs ο ολυμπιονίκης κύριος Νικολαίδης. Τους συναθλητές μου καθώς επίσης και τον Ήλια Παπαδάτο που με στήριζε με συμβούλευε με ενθάρρυνε πριν και μετά από κάθε αγώνα.

Επίσης να ευχαριστήσω τους γιατρούς που με βοήθησαν στην πλήρη  αποκατάσταση των τραυματισμών μου  τον κύριο Δρούγια γνωστό αθλητίατρο Ιωαννίνων καθώς και τον ορθοπεδικό Ζακύνθου κύριο Ξανθόπουλο. Τέλοs ευχαριστώ όλουs εσάs  που με τα θερμά σαs λογία μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.