Συνέχεια στο απόλυτο σερί των 8 νικών σε ισάριθμες αγωνιστικές έδωσε ο Ζακυνθιακός που επικράτησε κάτι παραπάνωα από εύκολα του Αετού Καλλιπάδου στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου με το ευρύ 6-1. Απόδειξη της άνετης επικράτησης ων γαλαζοπράσινων… μαρτυρά το 4-0 υπέρ τους μόλις στο πρώτο τέταρτο της συνάντησης.

Ο Ζακυνθιακός πλέον αναμφίβολα βάζει πλώρη για συνέχεια του σερί μέχρι το τέλος της 1ης περιόδου… τουλάχιστον! Από την άλλη ο Αετός, όπως ήταν αναμενόμενο δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, στο βαρύ και βρεγμένο χορτάρι του Δημοτικού. Η ομάδα του Στράτου Κουρούμαλου μόλις στο 4ο λεπτό βρήκε τρόπο να ανοίξει το σκορ, με όμορφο διαγώνιο σουτ του Μαλαφούρη.

Στο 12′ ο Καραμαλίκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ (βρήκε σε αμυντικό η μπάλα) έγραψε το 2-0, για να έρθει ξανά ο Μαλαφούρης 2 λεπτά αργότερα και με σουτ μέσα από την περιοχή να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βοζαίτης με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 4ο γκολ της ομάδας του, διαμορφώνοντας παράλληλα και το σκορ του 1ου μέρους (4-0).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70ο λεπτό ο Μαλαφούρης πέτυχε ακόμα ένα χατ- τρικ τη φετινή σαιζόν, κάνοντας με κεφαλιά το 5-0, ενώ στιγμές αργότερα (72ο λεπτό) ο Καραμαλίκης κοντρόλαρε και σούταρε εύστοχα μέσα από την περιοχή για το 6-0. Η ομάδα του Θοδωρή Δραγώνα κατάφερε να σημειώσει το γκολ της τιμής στο 74′, με δυνατό σουτ του Μαρόπουλου εκτός περιοχής. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Δημήτρης Στεριώτης, με βοηθούς τους Κλάδη και Πλέσσα.

*Καθήκοντα τερματοφύλακα εκτέλεσε ο νεαρός μέσος του ζακυνθιακού Ραφαήλ Πέττας ελέω… των απουσιών τόσο Μάργαρη (βρίσκεται εκτός νησιού) όσο και του Κλάδη (τραυματίας).       

Συνθέσεις:
Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Πέττας, Φυτόπουλος, Θεοδόσης, Αρκαδιανός (46′ Σούρμπης), Κίτος, Κόλα (46′ Λάππος), Λιβέρης (73′ Μαλλιάς), Βοζαΐτη, Κουρούμαλος, Μαλαφούρης, Καραμαλίκης.

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ (Θοδωρής Δραγώνας): Βούλτσος, Ψάρρης Π. (46′ Ξένος), Χαρακτινός Σπ. (58′ λ.τρ. Βούρτσης), Καπαρέλης Π., Τσουκαλάς Δ., Ψάρρης Χ., Γουσέτης Αν., Γουσέτης Διον., Καπαρέλης Στ., Καπαρέλης Ι., Καποδίστριας (65′ Μαρόπουλος).

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.